PATEICĪBA PAR VISĀM ŽĒLASTĪBĀM

Dārgie draugi!

Paldies visiem, kuri 33 dienu garumā dienu no dienas kopā ar mums spēra vienu soli pēc otra, lai veltītu sevi Jēzum Kristum caur Mariju.

Paldies Kungam par visām tām žēlastībām, kas mums tiek dāvātas caur Mariju, īpaši šajā veltīšanās dienā, kad caur Marijas rokām mēs savas dzīves uzticam Jēzum.

Būsim priecīgi saņemt no jums atgriezenisko saiti. Ja jūs vēlaties sniegt savu liecību par piedalīšanos garīgajos vingrinājumos – 33 dienu sagatavošanās sevis veltīšanai Jēzum caur Marijas rokām vai arī, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzam rakstīt vēstules uz e-pastu: tani.demchuk@gmail.com vai medjugorjelatvia@gmail.com

Šī diena nav beigas, bet gan sākums jaunam, garīgam ceļam, kurā vienmēr esam kopā ar Jēzu un Mariju. Aicinām jūs apvienoties lūgšanu grupiņās un būt vienotiem ar mums caur avīzi «Свет Марии», kurā varat atrast pārdomas lūgšanu grupiņām. Jēzus ir teicis: “Jo, kur divi vai trīs ir sapulcējušies Manā Vārdā, tur Es esmu viņu vidū.” (Mt 18,20) Arī Dievmāte saka: “Lūgšanu grupām ir liels spēks, un caur tām, bērniņi, es varu redzēt, ka Svētais Gars darbojas pasaulē. “ (25.06.2004., Medžugorje).
Arī turpmāk esam vienoti ar jums.

Sekojiet līdzi informācijai mūsu mājas lapās: www.svetmariji.ru, www.medjugorje.ru, Marijas Gaisma – Facebook mājas lapā.

Vienoti lūgšanā ar jums,
Marijas Gaisma

Read Previous

DIEVA LIELĀ ŽĒLASTĪBA

Read Next

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2023. gada 25. jūlijā