MEDŽUGORJE IR AR JUMS…

Dārgie draugi, šajā smagajā pārbaudījumā mēs kopā ar jums esam nometušies ceļos lūgšanā pie Miera Karalienes Medžugorjē.

Īpaši esam kopā ar jums:

  • Sv. Mises laikā, kad saņemam Jēzu Euharistijā visu to vārdā, kam tas šobrīd nav iespējams.
  • Plkst. 15.00 — Dieva Žēlsirdības Kronīša lūgšanas laikā, lūdzot par Dieva žēlsirdību visai pasaulei.
  • Plkst. 17.00 — uzsākot Rožukroņa lūgšanu.
  • Plkst. 17.40 — laikā, kad Dievmāte nolaižas no Debesīm un nāk pie mums, lai mums palīdzētu. Mēs uzticam visu pasauli Viņas aizstāvībai un patvērumam. (laiks Medžugorjē)

Neaizmirsīsim par Miera Karalienes aicinājumiem:

+ Katru dienu izdzīvosim divus Viņas novēlējumus – lasīt Svētos Rakstus un lūgties 3 Rožukroņa daļas.

+ Gavēsim. Dievmāte mums saka: “Tas, kurš lūdzas, nebaidās no nākotnes. Tas, kurš gavē, nebaidās no ļaunā. Ar lūgšanu un gavēni var apturēt karus un dabas katastrofas.”

Pievienojieties mums nepārtrauktajā Rožukroņa lūgšanā un gavēnī par Dievmātes miera plānu īstenošanos un Viņas nodomos. Mēs nezinām, kas šobrīd ir pats svarīgākais pasaulē, kam un kas ir nepieciešams. Kad mēs lūdzam Rožukroni un gavējam Jaunavas Marijas nodomos, varam būt pārliecināti, ka šobrīd notiek tas, kas ir pats labākais, tas, ko vēlas Kungs. Tad tiek īstenots Dieva plāns šim laikam caur Jaunavas Marijas aizbildniecību.

2020.gada 25.februārī Marija teica: “Kā daba klusumā cīnās par jaunu dzīvību, arī jūs esat aicināti atvērties lūgšanā Dievam.” Ar Ŗožukroņa lūgšanu un gavēni notiek klusa cīņa par jaunu dzīvi.

Nepārtrauktā Rožukroņa lūgšana un gavēnis par Dievmātes miera plāniem un Viņas nodomos:

http://mir.com.hr/

Pievienojieties lūgšanai Medžugorjē ik vakaru no 18.00-21.00, pēc Latvijas laika, skatoties vakara lūgšanu programmas (Rožukronis, Sv.Mise, lūgšana par dziedināšanu) tiešraidi mājaslapā: https://medjugorje.ru/live/

Otrdienās un sestdienās no 22.00 – 23.00, pēc Latvijas laika, – Vissvētākā Altāra Sakramenta adorācijas tieštraide.

No visas sirds esam ar jums lūgšanās par tiem, kas ir slimi, par tiem, kas viņiem kalpo, un par to, lai epidēmija tiktu apturēta.

Kopiena “Marijas Gaisma”

Read Previous

PĀRVEIDOTĀS SEJAS

Read Next

Vēstījums Mirjanai Dragičevičai-Soldo 2020. gada 2. martā