MINISTRU KABINETS: BOSNIJA UN HERCEGOVINA ATVER ROBEŽAS EIROPAS SAVIENĪBAS PILSOŅIEM, KAM IR NEGATĪVAS NE VĒLĀK KĀ PIRMS 48 STUNDĀM VEIKTA KORONAVĪRUSA TESTA ATBILDES.

Bosnijas un Hercegovinas Ministru Kabinets pieņēma lēmumu atvērt robežas Eiropas Savienības pilsoņiem, kam ir negatīvas ne vēlāk kā pirms 48 stundām veikta koronavīrusa testa atbildes.

Šo informāciju apstiprināja ministrs Sifets Podžins. Pēc viņa sniegtās informācijas, lēmums stājas spēkā 2020. gada 16.jūlijā.

Šāda lēmuma ekonomiskais pamatojums: ir nobriedusi nepieciešamība atvērt robežas ieceļotājiem, tai skaitā tūristiem, ievērojot epidemioloģiskās prasības un pieprasot negatīvas Covid–19 testa atbildes, lai neapdraudētu vietējo iedzīvotāju veselību.

Iepriekš ar līdzīgu lēmumu Bosnijas un Hercegovinas Ministru Kabinets bija atvēris robežas pilsoņiem no kaimiņvalstīm – Melnkalnes, Horvātijas un Serbijas. Minēto valstu pilsoņiem iebraukšanai Bosnijā Hercegovinā nepieciešama tikai pase vai personu apliecinošs dokuments, bet netiek prasītas negatīvas Covid–19 testa atbildes.

Situācija var mainīties. Sekojiet turpmākajai informācijai.

Avots: Hercegovina.info

Read Previous

33 DIENU SAGATAVOŠANĀS SEVIS VELTĪŠANAI JĒZUM CAUR MARIJAS ROKĀM

Read Next

31.STARPTAUTISKAIS JAUNIEŠU LŪGŠANU FESTIVĀLS «MLADIFEST»