TIKAI UZTICIETIES VIŅAI..

Lai slavēts Jēzus Kristus!

Mani sauc Ļuba. Pagājušā gada ziemā es ciemojos pie Jaunavas Marijas Medžugorjē. Tur man piedāvāja vienu stundu palūgties nepārtrauktajā Rožukroņa lūgšanā par mieru pasaulē un Dievmātes plānu īstenošanos, un es, protams, piekritu.

Šī lūgšana jau no sākuma brīža man bija ļoti patīkama, tā ienesa rimtumu un mieru manā sirdī. Tomēr pagāja vairāki mēneši, un es pakāpeniski to atvirzīju otrajā plānā. Vēl pēc mēneša, pusotra es vispār pārtraucu lūgties. Ievēroju, ka kopš tā laika biju kļuvusi izklaidīga, aizkaitināma, ģimenē atkal atjaunojās strīdi, savstarpējie apvainojumi. Biju tam tiktāl pakļāvusies, ka no jauna sāku vilties lūgšanā un Dievā.

Reiz par to sūdzējos savai paziņai, kas savulaik bija mani uzaicinājusi piedalīties nepārtrauktajā Rožukroņa lūgšanā par mieru, un viņa man pajautāja, vai es vēl to lūdzos. Atbildēju viņai, ka nē, jo nav laika, ir vasara, daudz darba, un es jau tāpat daudz lūdzos… Bet viņa man teica: “Tomēr pamēģini, un redzēsi, ka viss izmainīsies.” Es nespēju izteikt to, cik esmu laimīga, ka atkal vienu stundu dienā lūdzos Rožukroni par Dievmātes plānu īstenošanos. Šī neaprakstāmā viegluma, prieka, pārliecības par rītdienu sajūta! Protams, problēmas vienmēr paliek, bet kopā ar Dievmāti mēs ātrāk atrodam tām pareizu risinājumu. Tādēļ vēlos ierošināt visus, kas vēl nav pamēģinājuši šo lūgšanu par mieru, nekavēties un un noteikti uzsākt lūgties; un ļoti drīz jūsu dzīvē sāksies kardinālas un patīkamas izmaiņas. Atcerieties – jūsu Māte vienmēr priecīga steidzas katram palīgā, tikai nepieciešams Viņai uzticēties, un Marija darīs visu, lai Viņas bērni būtu laimīgi.

Ļuba, Ukraina

2020. gada pavasarī es sāku piedalīties nepārtrauktajā lūgšanā par mieru un Dievmātes plānu īstenošanos. Sākumā mēs bijām divatā, pierakstījāmies uz vienu lūgšanas stundu, kad mums bija iespējams, vēlāk sākām lūgties vienu stundu nedēļā.

Šī lūgšana pārvērta manu sirdi. Es sāku lūgties dziļāk un labāk iepazinu Bezvainīgās Jaunavas Marijas mīlestību.

Kad es lūdzos par mieru, miers ienāk manā sirdī, to piepilda, un es kļūstu daudz priecīgāks.

Tagad šajā nodomā esam sākuši lūgties katru rītu. Musu grupā ir pieci cilvēki, pierakstāmies noteiktā laikā un ikreiz lūdzamies par Dievmātes plāniem un mieru visā pasaulē.

Tādējādi katru dienu piepilda miers, prieks, dzīve mainās un piepildās ar Dieva mīlestību.Es jūtu Jaunavas Marijas aizbildnību visās manās lietās, visā manā darbā.

Paldies Dievmātei, ka iemācīja mani lūgties par mieru un ar dziļu mieru piepildījusi manu sirdi. Aicinu visus apvienoties nelielās grupās un lūgties par mieru, jo kopīga lūgšana ir daudz stiprāka, un, galvenais, – tā atnes mieru ikvienam no mums, jo tas mums ļoti nepieciešams. Lai Kungs svētī visus, kas lūdzas par Jaunavas Marijas plānu īstenošanos, un visus cilvēkus visā pasaulē.

Tarass, Ukraina

Read Previous

BŪT CERĪBAS LIECINIEKIEM

Read Next

MEDŽUGORJE – PASAULES JAUNĀS EVAŅĢELIZĀCIJAS MODELIS ONLINE KONGRESS 2021. GADA 30.-31. JANVĀRĪ