PATEIKSIMIES DIEVMĀTEI PAR 40 ŽĒLASTĪBAS GADIEM

Dārgie Medžugorjes draugi!

Mēs tuvojamies Dievmātes parādīšanās 40. gadadienai. Visu šo laiku ar mātēm raksturīgu mīlestību un pacietību viņa vēlas ņemt mūsu dzīvi savās Mātes rokās un mācīt mums mieru un mīlestību, vēlas mūs tuvināt savam Dēlam. Marija vēlas būt saikne starp mums un Debesu Tēvu, vēlas būt Vidutāja, lai aizlūgtu par mums un kopā ar mums cīnītos ar ļauno garu. Visu šo gadu laikā viņa kopā ar savu Dēlu mūs sagatavoja šiem grūtajiem laikiem, neatlaidīgi mūs aicinot uz lūgšanu, gavēni un atgriešanos.

Vienā no vēstījumiem viņa mums saka:
“Mīļie bērni! Es jums pateicos par visām lūgšanām. Paldies par visiem upuriem! Es jums vēlos sacīt, mīļie bērni, – iedzīviniet vēstījumus, kurus es jums dodu. Jo īpaši praktizējiet gavēni, jo gavējot jūs iemantosiet un man dāvāsiet prieku par to, ka pilnībā īstenojas nodomi, kādi Dievam ir attiecībā uz Medžugorji. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!” (Vēstījums 1985.gada 26. septembrī)

Protams, daudzi no mums vēlētos atbraukt uz Medžugorji, lai pateiktos par visām žēlastībām un mīlestību, ko esam saņēmuši caur Dievmāti. Pandēmijas laikā, kad pārvietošanās iespējas ir ierobežotas, mēs visi kopā varam veikt šo svētceļojumu mūsu sirdīs un, atbildot Viņas aicinājumam, vienoties lūgšanā un gavēt pateicībā Debesu Tēvam par to, ka Viņš ļāva Dieva Mātei, Miera Karalienei, visu šo laiku būt kopā ar mums.

Mēs sākam lūgšanu un gavēni 8. maijā, kad vietējā baznīca svin Marijas – visu žēlastību Vidutājas svētkus un noslēdzam to 24. jūnijā. Pateicoties pielikumam “Dzīvojam saskaņā ar Dievmātes vēstījumiem” ikviens no mums, kopā ar saviem tuviniekiem un draugiem, noklikšķinot uz jums vēlamo datumu, var pievienoties globālajai pateicībai. Gavēņa dienu sākam ar tēva Slavko Barbariča gavēņa uzsākšanas lūgšanu, šajā dienā apmeklējam Svēto Misi un lūdzamies Rožukroņa lūgšanu, kas visus šos 40 gadus katru dienu skan Medžugorjē.

Šis ir žēlsirdības laiks. Dāvāsim savu mīlestību Jēzus Sirdij un Marijas Sirdij, lai Viņi mūs vestu pa svētuma ceļu un lai īstenotos Dieva plāns un Dievmātes nodomi!

Lūgsimies, gavēsim un mīlēsim ar tīru sirdi un labiem darbiem! Tādā veidā mēs palīdzēsim pasaulei mainīties un palīdzēsim Jēzus Sirdij un Marijas Sirdij triumfēt.

Atbildēsim Dievmātes, Miera Karalienes, aicinājumam!

Dieva Mātes bērni

http://www.medjugorje40.com/

Read Previous

33 DIENU SEVIS VELTĪŠANAI JĒZUM CAUR MARIJAS ROKĀM 21.04 – 24.05.2021

Read Next

PIRMĀ MAIJA SESTDIENA