KRISTUS PIEDZIMŠANAS SVĒTKU OKTĀVA (25.12.-01.01.)

1.DIENA (25.12.)

Dievmātes, Miera Karalienes, 2020. gada. 25. decembra vēstījums
“Mīļie bērni! Es jums atnesu mazo Jēzu, kas jums nes mieru. Viņš ir jūsu dzīves pagātne, tagadne un nākotne. Bērniņi, neļaujiet apdzēst savu ticību un cerību uz labāku nākotni, jo jūs esat izraudzīti būt par cerības lieciniekiem jebkurā situācijā. Tāpēc es esmu šeit kopā ar Jēzu, lai Viņš jūs svētītu ar savu mieru. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”

Bērniņ Jēzu, paldies Tev par to, ka Tu piedzimi mūsu dēļ!
Mēs pielūdzam Tevi kopā ar ganiņiem un Austrumu gudrajiem!
Dari mūs tikpat mazus kā Tu!
Neļauj mums krist lepnības grēkā vai sevi paaugstināt.

Dāvā mums žēlastību ieticēt Tavas mīlestības vienkāršībai!
Dāvā žēlastību mums visiem būt kā bērniem
un no Tevis mācīties gudrību!
Dari mūs par saviem lieciniekiem, lai mēs līdzinātos ganiņiem,
kuri atnesa priecīgo vēsti par Tavu piedzimšanu.
Bērniņ Jēzu, palīdzi mums ne tikai vēlēties darīt labu, bet tiešām to darīt.

Atbrīvo mūs no jebkāda kārdinājuma, dusmām, skaudības, atriebības, nesavaldības!
Dāvā mums skaidru un pazemīgu sirdi, kas Tevi slavēs un godinās!
Mēs esam pilnīgi Tavi!

Ienāc mūsu mājās, nāc uz šīs zemes. Lūdzam Tevi, paliec katrā mājā, kurā pukst cilvēka sirds, kas ir izslāpusi pēc mīlestības un labestības, prieka un miera, īsāk sakot – pēc Tevis!

Piepildi visus un visu ar savas piedzimšanas mieru un svētību!
Palīdzi katram cilvēkam augt ticībā, cerībā un mīlestībā!
Lai satikšanās prieks ar Tevi mūsos aug no dienas dienā, lai mēs varētu stāstīt par Tevi, par Tavu piedzimšanu kūtiņā un par mūžīgo dzīvi. Lai jūs pavada patiesa Kristus dzimšanas mīlestība un prieks! Āmen.

 

 

2.DIENA (26.12)

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2021.gada 25.decembrī
“Mīļie bērni! Šodien es jums nesu savu Dēlu Jēzu, lai Viņš jums dāvātu savu mieru. Bērniņi, bez miera jums nav ne nākotnes, ne svētības, tāpēc atgriezieties pie lūgšanas, jo lūgšanas augļi ir prieks un ticība, bez kuras jūs nevarat dzīvot. Svētību, ko šodien jums dodam, nesiet savām ģimenēm un bagātiniet visus, kurus satiekat, lai viņi justu žēlastību, kuru saņemat. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”

Bērniņ Jēzu, pateicos Tev, ka Tu piedzimi, lai dāvātu man savu mieru. Pateicamies Tev par to, ka arī šajos Kristus dzimšanas svētkos mēs varam Tevi pieņemt no Tavas Mātes, Miera Karalienes, rokām.
Svētī mūs, mūsu ģimenes, mūsu valstis, visu pasauli. Lai Tavas piedzimšanas miera svētība atver mūsu sirdis un padara mūs par miera nesējiem.

“Kungs, dari mani par tava miera nesēju,
lai es nestu mīlestību tur, kur ir naids;
piedošanu tur, kur pāri dara,
harmoniju tur, kur nesaticība,
patiesību tur, kur ir maldi;
ticību tur, kur ir šaubas,
lai es nestu cerību tiem, kas izmisumā;
lai es nestu gaismu tur, kur tumsa.
Kungs, palīdzi man, lai es ilgotos dāvāt citiem,
bet nevis ņemt no tiem;
lai es vēlētos ne saprasts būt, bet citus saprast;
ne mīlēts būt, bet citus mīlēt;
aizmirst sevi un iemantot Tevi;
piedot citiem un saņemt piedošanu;
nomirstot sev, piedzimt mūžīgajai dzīvei;”
Sv.Francisks no Asīzes

 

 

3.DIENA (27.12.)

Dievmātes gadskārtējais vēstījums vizionāram Jakovam Čolo 2021.gada 25.decembrī
“Mīļie bērni! Jūs esat Dieva bērni un tā arī tiekat saukti. Ja vien jūsu sirds izjustu neizmērojamo mīlestību, ar kādu Dievs jūs mīl, tā Viņu pielūgtu un Viņam pateiktos katru jūsu dzīves brīdi. Tāpēc, bērniņi, šodien, šajā žēlastības dienā, atveriet savu sirdi un lūdziet Kungam ticības dāvanu, lai jūs patiešām būtu cienīgi saukties par Dieva bērniem, kas ar skaidru sirdi pateicas savam Debesu Tēvam un Viņu godā. Es esmu ar jums un dodu jums savu Mātes svētību.”

Bērniņ Jēzu, mēs pielūdzam Tevi kopā ar Mariju, Jāzepu, ganiņiem, Austrumu gudrajiem, kopā ar visām debesīm un zemi, kopā ar visu radību.

Bērniņ Jēzu, mēs pielūdzam Tevi arī visu to cilvēku vārdā, kuri vēl nezina, ka ir Dieva bērni, to vārdā, kuri Tevi nemīl un nepielūdz, ļauj viņiem iepazīt Tavu mīlestību.

Paldies Tev par to, ka Tu sūti mums savu Māti, Miera Karalieni, lai atgādinātu mums, ka mēs esam Dieva bērni. Viņa mums saka: “Turpiniet nemitīgi pielūgt Vissvētāko Altāra Sakramentu… Šajā mirklī tiek saņemtas īpašas žēlastības” (15.03.1984). “Es jūs aicinu iemīlēties Vissvētākajā Altāra Sakramentā” (25.09.1995).

Bērniņ Jēzu, palīdzi mums visur saskatīt Tavu klātbūtni, īpaši vienam otrā, un Tevi pielūgt.

Ar savas piedzimšanas miera svētību atver mūsi sirdis ticības dāvanai, kas vienīgā spēj dāvāt mums spēku dzīves pārbaudījumos. Tā atjauno mūsu dvēseli un atver ceļu cerībai.

“Tik daudzās dvēselēs ticība ir apdzisusi, un sirdis ir šīs pasaules materiālo lietu varā. Taču mana mātes Sirds zina, ka joprojām ir tādi, kas tic un mīl, kas, cik vien iespējams, cenšas tuvoties manam Dēlam un kas nenogurstoši meklē manu Dēlu un tādējādi – arī mani. Viņi ir pazemīgi un lēnprātīgi savās sāpēs un ciešanās, kuras panes klusējot, ar cerību un jo īpaši ticību.” (02.01.2019.)

Kopā ar Tevu Māti Mariju lūdzam stipras ticības dāvanu. Āmen.

 

 

4.DIENA (28.12.)

Dievmātes, Miera karalienes, ikgadējais vēstījums vizionāram Jakovam Čolo 2018. gada 25. decembrī
“Mīļie bērni, šajā žēlastības dienā es aicinu jūs mīlēt. Dievs jūs bezgalīgi mīl un tāpēc, bērniņi, pilni uzticības, neatskatoties atpakaļ un bez bailēm atdodiet savas sirdis Viņam, lai Dievs tās piepilda ar savu mīlestību. Nebaidieties ticēt Viņa mīlestībai un žēlsirdībai, jo Viņa mīlestība ir stiprāka par jebkuru jūsu vājumu un bailēm. Tādēļ, mani bērni, ar mīlestības pilnām sirdīm uzticieties Jēzum un sakiet Viņam savu “jā”, jo Viņš ir vienīgais ceļš, kas ved jūs pie mūžīgā Tēva.”

Bērniņ Jēzu, es pielūdzu Tevi to vārdā, kuri baiļu dēļ pieļauj daudz kļūdu un pat nogalina, kā pēc Tavas piedzimšanas to darīja Hērods.

Mēs pielūdzam Tevi to vārdā, kuri izdara smagus grēkus, jo Tu gaidi, lai arī viņiem pieskartos.

Mēs pateicamies Tev par to, ka Tu sūti savu Māti, lai mums atgādinātu, ka tie, kuri lūdzas, nebaidās no nākotnes, bet tie, kuri gavē, nebaidās no ļaunuma.

Bērniņ Jēzu, mēs pielūdzam Tevi to vārdā, kuri ir vardarbīgi pret citiem, it īpaši pret bērniem. Sūti pie šiem bērniem savu Māti, lai viņa tiem atkārtotu Tavu teikto: “Nebīstieties. Esmu kopā ar jums.”

Mēs pielūdzam Tevi, Bērniņ Jēzu, visu to bērnu vārdā, kuriem nav ģimenes, kuri atstāsti novārtā un atstumti. Ar savu piedzimšanu mierini visus bērnus, kuri cieš no vecāku šķiršanās, atkarībām un grēkiem.

Mēs pielūdzam Tevi visu to nevainīgo bērnu vārdā, kuri cieš. Lai ikviena pieaugušā sirds atveras mīlestībā un līdzcietībā pret nevainīgiem bērniem.

Bērniņ Jēzu, ar savas piedzimšanas mieru un mīlestību svētī un dziedini ikvienu bērnu. Āmen.

 

 

5.DIENA (29.12.)

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 1991. gada 25. decembrī
“Mīļie bērni! Šodien es jums īpašā veidā nesu mazo Jēzu, lai Viņš jums varētu dāvāt savu miera un mīlestības svētību. Mīļie bērni, neaizmirstiet, ka tā ir žēlastība, ko daudzi cilvēki nesaprot un nepieņem. Tāpēc jūs, kas saucat sevi par maniem bērniem un meklējat manu palīdzību, atdodiet sevi visu. Vispirms dāvājiet savu mīlestību un piemēru savām ģimenēm. Jūs sakāt, ka Kristus dzimšanas svētki ir ģimenes svētki. Tad, mīļie bērni, ierādiet Dievam pirmo vietu savās ģimenēs, lai Viņš jums dāvātu mieru un jūs pasargātu ne vien no kara, bet arī no jebkura sātana uzbrukuma. Ja Dievs ir ar jums, jums ir viss, bet, ja Viņu nevēlaties, jūs esat nožēlojami un apmaldījušies, un nezināt, kura pusē esat. Tāpēc, mīļie bērni, izšķirieties par Dievu, un tad jums būs viss. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”

Bērniņ Jēzu, mēs pielūdzam Tevi. Tu esi mūsu Dievs. Tu ienāci šajā pasaulē caur ģimeni, tādā veidā svētot katru ģimeni.

Paldies, ka Tu sūti mums savu Māti, lai viņa mums atgādinātu, ka mīlestība sākas mājās, ģimenē.

Mēs pielūdzam Tevi, Bērniņ Jēzu, un pateicamies Tev par to, ka zinām, ka Tu esi Emanuēls – Dievs ar mums. Palīdzi mums to neaizmirst mūsu ģimenēs.

Ar savu piedzimšanu dziedini manu sirdi no mīlestības trūkuma manā dzīvē, manā ģimenē, dziedini mūs.

Mēs pielūdzam Tevi, Bērniņ Jēzu, un aicinām Tevi piedzimt mūsu ģimeņu ievainotajās attiecībās.

Kopā ar Tevi es pieņemu lēmumu mīlēt savu tēvu, māti, brāļus un māsas, bērnus, radiniekus, visus, kurus satieku un ar kuriem dzīvoju kopā.

Savā mīlestībā atbrīvo mani no egoisma, lepnības, greizsirdības, skaudības, bailēm un visiem ievainojumiem, kas iegūti mīlestības trūkuma dēļ manā ģimenē.

Bērniņ Jēzu, dāvā man Dieva mīlestību, lai es spētu visiem piedot, spētu saskatīt un mīlēt Tevi citos cilvēkos. Tā mūs māca Tava Māte: “Mīļie bērni, lūdziet Dieva mīlestības dāvanu pret tiem, kuri jūs ir sāpinājuši.” Āmen.

 

 

6.DIENA (30.12.)

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 1997. gada 25. decembrī
“Mīļie bērni! Arī šodien es priecājos kopā ar jums un aicinu jūs uz labu. Es vēlos, lai ikviens no jums pārdomātu, nestu mieru savā sirdī un sacītu: “Es vēlos ierādīt Dievam pirmo vietu savā dzīvē.” Tā, bērniņi, ikviens no jums kļūs svēts. Bērniņi, sakiet katram cilvēkam: “Es vēlu tev labu,”– un viņš jums atbildēs ar labu un labais, bērniņi, iemājos ikviena cilvēka sirdī. Bērniņi, šajā naktī es jums atnesu labo, ko sniedz mans Dēls, kas atdeva savu dzīvību, lai jūs izglābtu. Tāpēc, bērniņi, priecājieties un sniedziet savas rokas pretī Jēzum, kas vienīgais ir labs. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”  

Es pielūdzu Tevi, Bērniņ Jēzu, un pateicos Tev par to, ka Tu piedzimi, lai ieņemtu manā dzīvē pirmo vietu. Lūdzu, dari tā, ieņem to vietu, kas pieder Tev, palīdzi man saskatīt visu to, kas ir Tavā vietā.

Atbrīvo mani no šiem viltus elkiem.

Paldies, ka Tu sūti savu Māti, lai viņa mani aicinātu: “Vienmēr pielūdziet manu Dēlu.” Kad mēs pielūdzam Tevi, Tu nāc pirmais, bet mūsu elki krīt.

Bērniņ Jēzu, palīdzi man kļūt laipnam, svētam kā Tu. Bērniņ Jēzu, Tev pretī es izstiepju savas rokas, lai saņemtu labvēlību. Lūdzu, palīdzi man pateikt katram cilvēkam, ka es vēlu viņam labu.

Es uzticu Tev visus tos cilvēkus, kuriem neesmu vēlējis labu un esmu atbildējis ļaunumam ar ļaunu. Es lūdzu par visiem tiem, kam trūkst spēka būt laipniem un vēlēt labu, dziedini viņu sirdis, ja es esmu tās ievainojis, lai labestība valdītu ikviena cilvēka sirdī. Amen.

Dārgie draugi, pēc ieraksta noklausīšanās paliksim klusumā lūgšanā, nosauksim konkrētu cilvēku vārdus un teiksim: “Es vēlu jums labu,” un lūgsim Marijas palīdzību atcerēties to cilvēku vārdus, kuriem mums ir grūti pateikt: “Es vēlu jums labu.”

Marija mūs aicina pieņemt lēmumu un izvēlēties mīlestību. Darīsim tā, izvēlēsimies mīlestību un teiksim: “Jēzus vārdā, es vēlu jums labu.”  Tā turpināsim līdz brīdim, kad sajutīsim mīlestību pret šo cilvēku. Darīsim tieši tā, kā to māca mums Marija.

 

 

7.DIENA (31.12.)

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2004. gada 25. decembrī
“Mīļie bērni! Ar lielu prieku arī šodien es savās rokās nesu jums Dēlu Jēzu. Viņš jūs svētī un aicina uz mieru. Lūdzieties, bērniņi, un esiet drosmīgi Labās Vēsts liecinieki ikvienā situācijā. Tikai tā Dievs jūs svētīs un dāvās jums visu, ko ar ticību Viņam lūdzat. Es būšu ar jums tik ilgi, kamēr Visvarenais man to ļaus. Ar lielu mīlestību es aizlūdzu par katru no jums. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”

Mēs pielūdzam Tevi, Bērniņ Jēzu. Tu esi Vārds, kurš kļuva par cilvēku.

Tava Māte mūs māca: “Mani bērni, katru dienu lasiet Svētos Rakstus. Ja jūs lasīsiet Svētos Rakstus, Jēzus piedzims jūsu sirdīs un ģimenēs.”

Marija, tu zināji, kā klausīties sava Dēla vārdus un paturēt tos savā sirdī. Māci arī mums to. Tu vēlies, lai arī mēs līdzīgi tev mīlētu Dieva Vārdu. Tādēļ tu mūs lūdz nolikt to redzamā vietā un aicini to lasīt un lūgties.

“Mīļie bērni! Klausieties, jo vēlos runāt uz jums un aicināt jūs vairāk ticēt un paļauties uz Dievu, Kurš mīl jūs bezgalīgi. Bērniņi, jūs neprotat dzīvot Dieva žēlastībā, tādēļ atkal no jauna aicinu jūs visus, lai jūs nestu Dieva vārdu savā sirdī un savās domās. Nolieciet, bērniņi, Svētos Rakstus redzamā vietā savā ģimenē, lasiet tos un dzīvojiet saskaņā ar tiem. Pamāciet savus bērnus, jo, ja jūs nerādiet viņiem piemēru, viņi aiziet bezdievībā. Pārdomājiet un lūdzieties, un tad Dievs piedzims jūsu sirdī, un jūsu sirds pildīsies ar prieku” (25.08.1996).

“Lasiet Svētos Rakstus, dzīvojiet saskaņā ar tiem, lūdzieties, lai jūs spētu saprast šo laiku zīmes” (25.08.1993).

Mēs pielūdzam Tevi, Bērniņ Jēzu, kopā ar trīs Austrumu gudrajiem, kuriem piemita tāda gudrība, ka viņi spēja atpazīt tā laika zīmes.

Dāvā žēlastību, lai arī mēs, klausoties Tavu Vārdu, spētu to iepazīt un rīkotos saskaņā ar to. Āmen.

 

 

8.DIENA (01.01.)

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2015.gada 25.decembrī
“Mīļie bērni! Arī šodien es jums nesu savu Dēlu Jēzu, un manas rokas jums sniedz Viņa mieru un ilgas pēc Debesīm. Es kopā ar jums lūdzu par mieru un jūs aicinu: esiet miers. Es jūs visus svētīju, sniedzot jums savu mātišķo miera svētību. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”

Bērniņ Jēzu, Miera Princi, mēs Tevi pielūdzam. Kā liecina vizionāre Marija, 2012. gada Ziemassvētkos, Medžugorjē, parādīšanās laikā, esot savas Mātes apskāvienos, tu sacīji: “Es esmu jūsu miers, dzīvojiet saskaņā ar maniem baušļiem.”

Mēs pateicamies, ka tu mums sūti Miera Karalieni, lai viņa mums atkārtotu tavus vārdus: “Mani bērni, dzīvojiet saskaņā ar Dieva baušļiem, lai jums labi klātos uz zemes.”

Pielūdzam Tevi, Bērniņ Jēzu, un lūdzam: palīdzi mums pieņemt Tavu aicinājumu uz mieru. Un tas nozīmē – māci mums upurēt sevi mīlestībā pret citiem. Tu zini, ka mūsu sirdīs nav miera, ja mēs esam konfliktā un neesam izlīguši ar Tevi un cilvēkiem mums apkārt.

Bērniņ Jēzu, pateicos Tev, ka Tu ļauj sevi iepazīt kā nevainīgu bērnu mūsu tuvākajos.

Es atveru Tev savu sirdi visu to vārdā, kuri ir dusmu pārņemti un kuros nav līdzcietības. Lūdzu Tevi, dāvā viņiem spēku piedot un izlīgt ar saviem tuvākajiem.

Šodien mēs savienojamies ar visu pasauli lūgšanā par mieru. Mēs lūdzam miera žēlastību mūsu sirdīm, ģimenēm un visai pasaulei.

Bērniņ Jēzu, ar savu mieru svētī visus politiķus, īpaši tos, kuri izraisa konfliktus, karus un nemierus. Lai viņu sirdis ir atvērtas tai miera žēlastībai, ko spēj dot vienīgi Tu. Ved pa miera ceļu visus valstu vadītājus un visas tautas. Āmen.

Marijas Gaisma

 

Read Previous

DIEVMĀTES, MIERA KARALIENES, GADSKĀRTĒJAIS VĒSTĪJUMS VIZIONĀRAM JAKOVAM ČOLO 2023.GADA 25.DECEMBRĪ

Read Next

DIEVMĀTE AICINA UZ LŪGŠANU PARĀDĪŠANĀS KALNĀ