AICINĀJUMS LŪGTIES NOVENNU FATIMAS DIEVMĀTEI

Dārgie brāļi un māsas!

Aicinām kopā sākt lūgties novennu Fatimas Dievmātei!

Medžugorjē Jaunava Marija aicināja mūs atteikties, gavēt un upurēt visu šajā nodomā, lai viss, ko Kungs šajā laikā ir uzticējis Dievmātei, varētu pilnībā īstenoties. Lūgsimies par viņas Bezvainīgās Sirds triumfu.

Sāksim 2024. gada 4. maijā un noslēgsim 12. maijā ar vigīliju par godu Marijas parādīšanās Fatimā 107. gadadienai.

Katru vakaru šeit, Medžugorjē, kopā ar jums Dievmātes parādīšanās brīdī 18.40 (pēc Latvijas laika) uzticēsim viņai šos mūsu kopīgos nodomus.

1991. g. 25. augusta Dievmates vēstījums
“Mīļie bērni! Es jūs aicinu lūgties arī šodien – tagad, kad mani nodomi sākuši īstenoties kā nekad agrāk. Sātans ir stiprs un vēlas pilnībā iznīcināt miera un prieka plānu un likt jums domāt, ka mans Dēls nespēj īstenot savus lēmumus. Tāpēc es jūs visus, mīļie bērni, aicinu lūgties un gavēt vēl neatlaidīgāk. Es jūs aicinu uz atteikšanos deviņu dienu garumā, lai tā ar jūsu palīdzību īstenotos viss, ko vēlos paveikt ar noslēpumiem, kuru aizsākums bija Fatimā. Es jūs aicinu, mīļie bērni, apzināties to, cik svarīga nozīme ir tam, ka es šeit nāku, un to, cik situācija ir nopietna. Es gribu glābt visas dvēseles un tās veltīt Dievam. Tāpēc lūgsimies, lai viss, ko esmu sākusi, pilnībā īstenotos. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”

2023. g. 25. janvāra Dievmātes vēstījums
“Mīļie bērni! Lūdzieties kopā ar mani par mieru, jo sātans sirdīs un tautās vēlas karu un naidu. Tāpēc lūdzieties un ar gavēni un gandarīšanu upurējiet savas dienas, lai Dievs jums dotu mieru. Nākotne ir krustcelēs, jo mūsdienu cilvēks nevēlas Dievu. Tāpēc cilvēce virzās uz iznīcību. Jūs, bērniņi, esat mana cerība. Lūdzieties kopā ar mani, lai īstenotos tas, ko es aizsāku Fatimā un šeit. Lūdzieties un lieciniet par mieru savā vidē, un esiet miera cilvēki. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”

 

Read Previous

NOVENNA FATIMAS DIEVMĀTEI

Read Next

NOVENNA SVĒTAJĀM GARAM