JĒZUS – CEĻŠ, PATIESĪBA UN DZĪVĪBA

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2024. gada 25. jūlijā
“Mani mīļie bērni! Ar prieku es jūs esmu izraudzījusies un vadu, jo jūsos, bērniņi, saskatu ticības, cerības un lūgšanas cilvēkus. Bērniņi, lai jūs vada lepnums par to, ka esat mani, bet es jūs vadu pie Viņa, kas ir ceļš, patiesība un dzīvība, un esmu ar jums, lai miers uzvarētu jūsos un ap jums, jo ar šādu nolūku Dievs mani sūta pie jums. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!”

Jūnija vēstījumā Dievmāte mūs brīdināja, ka ģimenei tiek uzbrukts un miers ir apdraudēts. Ar mātes sirdi viņa mūs aicināja un aicina uz lūgšanu, lai Kungs savā žēlastībā uzvarētu visu ļauno.

Šajā vēstījumā Dievmāte uzlūko tos, kuri pieliek pūles un cenšas sekot viņas vēstījumiem, cenšas tos īstenot dzīvē. Dievmātes vārdos mēs dzirdam gandarījumu un laimi, kā arī aicinājumu uz garīgu cīņu par mieru sevī un mums apkārt.

Dievmātes aicinājumu un vēstījumu mērķis – vest mūs pie Jēzus. Viņa visa ir pievērsta Jēzum, piepildīta ar Viņu, tāpēc viņa pazīst Viņu vislabāk. Viņa zina, ka nav neviena cita, kurā mēs varētu atrast pestīšanu. Svētais Pēteris apliecina augsto priesteru, vecāko un rakstu mācītāju priekšā: „Un nevienā citā nav pestīšanas, jo zem debess cilvēkiem nav dots neviens cits vārds, kurā viņi varētu kļūt pestīti.“ (Apd 4,12)

“ …es jūs vadu pie Viņa, kas ir ceļš, patiesība un dzīvība…,“ mums saka Jaunava Marija. Jēzus pats par sevi saka: „Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība; neviens nenāk pie Tēva, kā vien caur Mani.“ (Jņ 14,6) Kad Jēzus izteica šos vārdus, apustulis Toms Viņu pārtrauca ar patiesu jautājumu: „Kungs mēs nezinām, kurp Tu ej, un kā mēs varam ceļu zināt?“ (Jņ 14,5) Toms meklē skaidrību, maršrutu un precīzu Viņa ceļa aprakstu. Svēti cilvēki nebaidās būt netaktiski un uzdod jautājumus, pat, ja liekas, ka tie ir nevietā. Marija ne tikai pamāja ar galvu eņģeļa sveicienam, bet arī uzdeva jautājumu: „Kā tas var notikt, jo es vīra nezinu?“

Skaidri jautājumi „prasa“ skaidras atbildes. Toma jautājums izprovocēja Jēzu izteikt spēcīgu un dziļu patiesību, kura atbalsojas mūžībā: „Es esmu ceļš, patiesība un dzīvība.“

Jēzus neteica: „Es esmu viens no ceļiem, viena no patiesībām, un viens no veidiem, kā nodzīvot dzīvi.“ Nē, Viņš ir VIENĪGAIS. Viņš nav viens no lielākajiem garīgajiem līderiem, kuri sludina Dieva noslēpumu, Viņš pats ir Dievs. Viņš pats ir ceļš, patiesība un dzīvība – tas, kuru meklē un nereti sludina citas reliģijas.

Uztversim nopietni Dievmātes vārdus, lai mēs varētu satikt Jēzu, kura Vārds glābj, atbrīvo, dziedina un jau tagad ved uz mūžīgo dzīvi pārpilnībā.

Lūgšana: Jaunava Marija, Tu, žēlastības pilnā, Jēzus piepildītā. Tu priecājies par katru sirdi, kas atveras tev un nopietni pieņem tavus vārdus un aicinājumus. Mēs tev pateicamies par tavu mātes pacietību. Kopā ar tevi pateicamies Kungam par visiem tiem, kuri, pateicoties lūgšanai, aug ticībā un cerībā. Lūdzies kopā ar mums un par mums, lai mēs neatlaidīgi ietu pa lūgšanu ceļu – vienīgo ceļu, pa kuru Dieva miers var ienākt mūsu sirdīs un caur mums mūsu ģimenēs un visā pasaulē.

Read Previous

PORCIUNKULAS PILNAS ATLAIDAS VISSVĒTĀKĀS JAUNAVAS MARIJAS, EŅĢEĻU KARALIENES, SVĒTKOS

Read Next

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2024. gada 25. augustā