32.DIENA. Parastā liturģiskā laika 26. nedēļa. Sestdiena. 05.10.

Dieva Tēva un Dēla un Svētā Gara vārdā. Amen.
SVĒTĀ GARA PIESAUKŠANA
Nāc, Svētais Gars, nāc caur Tavas Līgavas, Vissvētākās Jaunavas Marijas Bezvainīgās Sirds aizbildniecību! (3x)

Evaņģēlija fragments (Lk 10, 17-24)
“17. Bet tie septiņdesmit divi atgriezās un priecādamies sacīja: Kungs, pat ļaunie gari mums Tavā vārdā padodas.
18. Un Viņš tiem sacīja: Es redzēju sātanu kā zibeni no debesīm krītam.
19. Lūk, es jums devu varu pār katru ienaidnieka spēku un čūsku un skorpiju samīšanai, un nekas jums nekaitēs.
20. Tomēr nepriecājieties par to, ka gari jums pakļauti, bet priecājieties, ka jūsu vārdi ierakstīti debesīs!
21. Tanī pat brīdī Viņš gavilēja Svētajā Garā un sacīja: Es godāju Tevi, Tēvs, debess un zemes Kungs, ka Tu to apslēpi gudrajiem un mācītājiem, bet atklāji mazajiem! Tiešām, Tēvs, jo tas Tev tā labpaticis!
22. Mans Tēvs visu man atdevis; un neviens nezina, kas ir Dēls, kā tikai Tēvs; un kas ir Tēvs, kā tikai Dēls un kam Dēls to vēlas atklāt.
23. Un Viņš, griezdamies pie saviem mācekļiem, sacīja: Svētīgas tās acis, kas redz to, ko jūs redzat!
24. Jo es jums saku, ka daudzi pravieši un ķēniņi vēlējās redzēt, ko jūs redzat, un nav redzējuši, un dzirdēt to, ko jūs dzirdat, un nav dzirdējuši.”

PADZIĻINĀT SAVU IEKŠĒJO PRIEKU

Ko es lūdzu?
Es lūdzu iekšējā prieka žēlastību pat to, ka mans vārds ir ierakstīts Debesīs.

– Es iejutīšos mācekļu prieka atmosfērā. Es iedomāšos Jēzus smaidu, kad Viņš priecājas kopā ar citiem. Viņi ir laimīgi, jo paši pārliecinājās un piedzīvoja to, cik liels spēks ir viņu kalpojumam, kad viņi darbojas Jēzus vārdā (17. pants).

– Es sapratīšu, ka Jēzus man vēlas dot spēku caur Vārdu, ko klausos. Ja es dzīvošu Viņa Vārda spēkā, visi ļaunie gari atkāpsies (18.-19. pants). Jēzus ir spēcīgāks par visiem maniem lielajiem satraukumiem un kārdinājumiem.

– Mans vārds ir ierakstīts Debesīs (20. pants). Šī patiesība var kļūt par neizsīkstošas laimes avotu man. Tēvs ar mīlestību izrunā manu vārdu katru dienu. Es Viņam esmu svarīgāka nekā mani apustuliskie sasniegumi.

– Es uzlūkošu Jēzu, kurš priecājas Svētajā Garā (21. pants). Viņš slavē Tēvu par to, ka Viņš dalās savos noslēpumos ar tik vienkāršiem, vājiem un trausliem cilvēkiem, kā es. Viņa mīlestība ir pilnīgi bez maksas. Es pielūgšu Tēvu kopā ar Jēzu.

– Es vērsīšos pie Jēzus ar patiesu lūgumu mācīt mani būt kopā ar Tēvu, tāpat kā Viņa Dēlu, lai es varētu būt piepildīta ar Viņa mīlestību uz Tēvu un veidotu Viņa attēlu savā sirdī (22. pants).

– Jēzus lika man saprast, ka es esmu laimīgais (23.-24. pants). Ar ticības acīm es katru dienu redzu Dievu sakramentos, dzirdu Viņu Vārdā, katoļu baznīcas notikumos (Jāņa Pāvila II pontifikāts). Vai es varu par to priecāties iekšēji?

– Es domāšu par to, cik brīnišķīgi Jēzus piepilda manas garīgās vēlmes sakramentos, Vārdā, lūgšanā. Es pateicībā lūgšu: “Pateicos Tev! Tu esi manas vislielākās slāpes!”

Dievmātes skolā:

Marija mūsos atmodina vēlmi tiekties uz Debesīm. Viņa saka: “Pie Paradīzes vārtiem es gaidīšu visus savus bērnus.” Viņa vēlas, lai mēs visi nokļūtu Paradīzē pie viņas. Viņa mūs aicina liecināt ar savu dzīvi un upurēt sevi pasaules glābšanai. Viņa ir kopā ar mums un sola, ka Debesīs mēs saņemsim atlīdzību no Tēva.

Dievmātes, Miera Karalienes, 1986. gada 27. novembra vēstījums:
“Mīļie bērni! Arī šodien es jūs lūdzu ar mīlestību veltīt man savu dzīvi, lai tādējādi es ar mīlestību varētu jūs vadīt. Es jūs mīlu, mīļie bērni, pavisam īpaši un vēlos jūs visus vest uz Debesīm, pie Dieva. Es gribu, lai jūs saprastu, ka šī dzīve, salīdzinot ar dzīvi Debesīs, ilgst tikai īsu brīdi. Tāpēc, mīļie bērni, šodien no jauna izšķirieties par Dievu. Tikai tad es jums varēšu atklāt, cik mīļi jūs man esat un cik ļoti es vēlos, lai jūs visi tiktu glābti un būtu kopā ar mani Debesīs. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!

Debesu Tēvs, paldies, ka sūtīji Mariju no Debesīm uz zemi, lai mums atgādinātu, ka mūsu vārdi ir ierakstīti Debesīs. Mēs pateicamies tev, Marija, par to, ka tu, pēc Debesu Tēva gribas, izvēlējies mūs saviem miera plāniem. Mēs kopā ar tevi izvēlamies Debesis, palīdzi mums neatlaidīgi tiekties uz mūžību, dzīvojot saskaņā ar taviem vēstījumiem, kas mūs vada pa svētuma ceļu. Amen.

VELTĪŠANĀS LŪGŠANA JĒZUM CAUR MARIJU

Vissvētākā Jaunava Marija! Šodien tavā priekšā un tavās rokās es atjaunoju un apstiprinu svētās Kristības solījumus. Es uz visiem laikiem atsakos no sātana, no visiem viņa darbiem un sevi veltu Vissvētākajai Jēzus Kristus Sirdij. Es vēlos nest savu krustu un sekot Kristum visās sava mūža dienās saskaņā ar Debesu Tēva gribu. Ak, Marija, visu debespulku un Baznīcas klātbūtnē es sevi veltu tavai Bezvainīgajai Sirdij. Esi mana Māte un Karaliene! Pilnīgā paļāvībā un mīlestībā es tev uzticu un veltu savu miesu un dvēseli, visu, kas man pieder, redzamo un neredzamo, un savu bijušo, esošo un nākamo labo darbu augļus. Es tev dodu pilnīgu brīvību rīkoties ar mani un visu, kas man pieder, pēc tavas gribas lielākam Dieva godam tagad un mūžīgi. Amen.

Read Previous

31.DIENA. Parastā liturģiskā laika 26. nedēļa. Piektdiena. 04.10.

Read Next

33.DIENA. Parastā liturģiskā laika 26. nedēļa. Svētdiena. 06.10.