LIECĪBAS PAR PIEDZĪVOTO 33. DIENU GARĪGO VINGRINĀJUMU LAIKĀ

2024. gada 7. oktobrī, Vissvētākās Jaunavas Marijas, Rožukroņa Karalienes, svētkos, mēs noslēdzām online 33. dienu garīgos vingrinājumus, kuros piedalījās vairāk nekā 6000 dalībnieku no dažādām valstīm: Slovākijas, Čehijas, Ukrainas, Lietuvas, Latvijas, Baltkrievijas, Krievijas, Moldovas, Kazahstānas, Izraēlas un citām pasaules malām, kur atrodas mūsu lūgšanu grupu dalībnieki, kuri ir saistīti ar kopienu “Marijas Gaisma”.

Pateicamies Kungam par visām žēlastībām, ko mēs saņēmām Miera Karalienes aizbildniecībā. Vēlamies ar jums dalīties ar dažām liecībām:

“Garīgās tikšanās bija tik brīnišķīgas un iedvesmojošas, ka tās pārsteidzoši dziļi atvēra sirdis. Evaņģēlija vārda patiesība bija tik pilnīgi un vienkārši pasniegta, ka pat tad, kad tika runāts par mūsu trūkumiem un vājībām, tas aizskāra dvēseli. Katrās pārdomās bija jūtams, kā mūsu mīļās Mātes sirds ir vienota ar viņas Dēlu Jēzu un mums, viņas mīļotajiem bērniem. Paldies par LAIKA dāvanu, ko mums bija želastība pavadīt kopā. Dārgā Māte, vadi mūs un svētī!”

“Paldies Vissvētākajai Jaunavai Marijai par žēlastībām, par tām dziļajām pārdomām, ko lasīju katru dienu. Tas lika domāt par to, ko ir grūti aprakstīt.”

“No sirds pateicos par kopīgo lūgšanu. Dieva Māte, Debess un zemes Karaliene, pateicos tev par visu. Pateicos tev par visām žēlastībām, ko man sūti, par lūgšanām 33 dienu garumā. Katru dienu es vairākas reizes klausījos pārdomas un vēlos klausīties vēl. Dāvāju tev šo gadu no 2024. gada 7. oktobra līdz 2025. gada 7. oktobrim tavos nodomos, lūdzot Dieva mieru Ukrainā un visā pasaulē.”

“Slavēts Jēzus Kristus! No sirds pateicos par iespēju piedalīties sevis veltīšanā Jēzum caur Mariju. Paldies par Svēto Rakstu pārdomām, kas katru dienu palīdzēja uzlūkot Jēzu ar gara acīm, būt blakus, klausīties, reizēm pieskarties Viņam. Palīdzēja labāk iepazīt sevi. Paldies priesterim, kurš ar dievšķu iedvesmu lasīja Evaņģēliju un pārdomas. Viņa balss ļoti labi ievadīja meditācijā. Paldies māsai, kura lasīja Dievmātes vēstījumus, un visiem, kuri mūs vadīja šajā garīgo vingrinājumu ceļā. Bija ļoti patīkami jūs klausīties. Es vēlētos vēl nedaudz vairāk laika pavadīt pārdomājot Svētos Rakstus, vēl mazliet ilgāk būt kopā ar Jēzu. Lai Kungs visiem jums bagātīgi atmaksā par jūsu darbu! Miers jums!”

“Slavēts Jēzus Kristus! No sirds pateicos Kungam Jēzum un Dieva Mātei par visām rūpēm par mani un manu ģimeni, par mīlestību un visām žēlastībām. Vēlos visiem liecināt par Rožukroņa lūgšanas un Svēto Rakstu lasīšanas spēku. Kungs mani vairākas reizes ir dziedinājis. Pirms 13 gadiem es tiku dziedināta no melanomas, kad biju stāvoklī; es un meita esam dzīvas un veselas. Jēzus turpina dziedināt arī tagad un vienmēr, kad mēs vēršamies pie Viņa un lūdzamies, mūsu lūgšanas ir uzklausītas, mēs tiekam dziedināti un kļūstam veseli. Par visu slava mūsu Kungam, slava Jēzum Kristum un mūsu Debess Karalienei, kura lūdzas par mums! Kungs ir žēlsirdīgs pret mums visiem, ticēsim, lūgsimies, un viss mums tiks dots! No sirds pateicos visām kopienām, visiem, kuri lūdzās, un grupas organizatoriem. Visiem Dieva gādību un svētību ilgus un laimīgus gadus!”

“Paldies par brīnišķīgi piemeklētiem vārdiem un lūgšanām. Tā patiešām ir liela garīgā atjaunotne un atbalsts. Paldies! Līdz nākamajiem garīgajiem vingrinājumiem. Lai Dievs un Dievmāte palīdz tajā visā gan jums, gan mums!”

“Paldies! Jēzus saka: “Nāciet un baudiet…” Nobaudot šīs pārdomas, lūgšanas, Dieva klātbūtni, vēlos tajā palikt. Paldies, un gaidu nākamās lūgšanu pārdomas.”

“Paldies par brīnišķīgajiem garīgajiem vingrinājumiem. Pateicoties jums, mēs varējām apvienoties lūgšanā un izveidojām brīnišķīgu 15 cilvēku online grupu. Pateicoties jums, mēs katru dienu lasījām un pārdomājām Dieva Vārdu. Kad tas bija iespējams, mums pievienojās priesteris, un lūgšanas noslēdzās ar viņa svētību. Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi par šiem garīgajiem vingrinājumiem, par jums, par kopienu un visām žēlastībām, ko Kungs mums dāvāja.”

“Paldies par vingrinājumiem. Visvairāk mani pārsteidza aicinājumi veidot personīgu kontaktu ar Jēzu:
“Parunā ar Jēzu”, “pajautā Jēzum”, “nostājies, apsēdies Viņam blakus”. Tas bija ļoti spēcīgi un autentiski. Paldies Dievam!”

“No visas sirds pateicos Dievmātei par to, ka kopiena “Marijas Gaisma” ir mūsu mīļās Mātes izstieptās rokas. Šī nebija mana pirmā sevis veltīšana, bet pirmā, kas nesa daudz augļu. Es izjutu mieru, spēku un pārliecību, kā nekad agrāk. 20 gadus es lūdzos par mana vīra atgriešanos, un šogad mūsu Māte uzaicināja viņu uz Medžugorji. Viņš svinēja savu dzimšanas dienu Medžugorjē. Un tieši tajā dienā Vatikāns paziņoja pārsteidzošu ziņu. Priekšā mums vēl ir tāls ceļš, bet Māte ar mīlestību jau vada uz priekšu manu vīru. Īpašs prieks bija tas, ka mūsu meita Medžugorjē piegāja pie grēksūdzes pēc 10 gadu pārtraukuma. Paldies, Māte, par kopienu “Marijas Gaisma”. Meitenes, paldies par jūsu upuru pilno darbu. Lai Kungs Dievs jūs atalgo ar bagātīgām žēlastībām!”

Read Previous

PARASTĀ LITURĢISKĀ LAIKA 28. NEDĒĻA, SVĒTDIENA, 13.10.

Read Next

23. STARPTAUTISKĀS GARĪGĀS ATJAUNOTNES DIENAS LAULĀTIEM PĀRIEM