Medžugorjes draudzes prāvesta, Tēva Marinko Šakotas apsveikums Kristus dzimšanas vētkos

“Priecīgus Kristus svētās dzimšananas svētkus!
Dārgā draudze, dārgie Medžugorjes Radio MIR klausītāji, no visas sirds vēlu jums svētīgus Kristus dzimšanas svētkus, no visas sirds novēlu mums visiem būt patiesi laimīgiem šajos svētkos, lai laimīgām, prieka pilnām un atvērtām sirdīm mēs sagaidītu šos svētkus, un, lai tie kļūtu par sākumu jaunām attiecībām ar Jēzu, jaunai izpratnei par to kādam būt kristietim. Tas mums pastāvīgi ir nepieciešams. Un to es jums visiem novēlu!
Dievs nāk pie mums. Un tie ir Ziemassvētki. Dievs – liels, neizmērojams Dievs, kļūst mazs, kļūst par bērnu, kļūst nezināms, un Viņš dod sākotni visam. Dievs negaida, kamēr mēs mainīsimies, bet pirmais nāk pie mums, lai palīdzētu mums mainīties, lai no jauna mūs aicinātu, lai piedotu, jo Viņš mūs mīl.
Kristus dzimšanas svētki – tas ir aicinājums mums viesiem, lai mēs rīkotos tāpat, lai spertu pirmos soļus, lai negaidītu tos no citiem cilvēkiem, bet lai mēs paši dotos pie viņiem, lai mēs vienmēr būtu pirmie – lai pirmie piedotu, pirmie sasveicinātos, lai vienmēr pirmie mēs uzsāktu aktivitātes, būtu to iniciatori un paši tajās piedalītos.
Dārgie draugi, vēlreiz no visas sirds vēlu laimīgus un svētīgus Kristus dzimšanas svētkus!”

Read Previous

Tēva Andreja Mediņa liecība. X.Medžugorjes lūgšanu tikšanās Ukrainā

Read Next

Medžugorjes Svētā Jēkaba baznīcai pusgadsimts