33 DIENU SAGATAVOŠANĀS SEVIS VELTĪŠANAI JĒZUM CAUR MARIJAS ROKĀM LIECĪBA

Lai top slavēts Jēzus Kristus! Es vēlos dalīties tajā, ko piedzīvoju 33 dienu garīgo vingrinājumu laikā. Izlasot 2020.g. 25. maija vēstījumu, kurā Marija saka: “Bērniņi, jūs savā sirdī zināt, ko nepieciešams mainīt…” sagatavošanās laikā es centos atbildēt Viņas aicinājumam.

Es lūdzos un domāju, kas man būtu jādara, lai mana sirds atvērtos. Lūgšanā es lūdzu Dievam: “Kungs, palīdzi man! Dieva Māte, palīdzi man ieraudzīt to, kas manī ir jāmaina!” Reiz, stāvot uz ceļiem ar Rožukroni rokās, es lūdzos sava mājas altāra priekšā. Es uz brīdi apstājos, lai klusumā ieklausītos, ko saka mana sirds… Es sāku saprast, ka man trūkst pacietības, pazemības, paklausības. Cik labi būtu nerunāt lieku un vairāk mīlēt! Pār manu ķermeni “pārskrēja skudriņas”, un es iesaucos: “Paldies Tev, Kungs!” Es priekā turpināju lūgšanu ar pārliecību, ka viss būs labi. Manu sirdi piepildīja miers. Ar katru Dievmātes un Jēzus mīlestības pieskārienu manai sirdij, tā kļuva arvien lielāka un liekāka.

Kungs, es Tev pateicos par Medžugorji. Paldies Miera Karalienei par šo veltīšanos. Es pateicos par visu. Un turpinu lūgties…

Mīlestībā,
Franciska, Latvija

Read Previous

5 galvenie vēstījumi Medžugorjē: gavēnis

Read Next

LIECĪBA PAR 33 DIENU SAGATAVOŠANOS SEVIS VELTĪŠANAI JĒZUM CAUR MARIJAS ROKĀM