ES ESMU AR JUMS

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2020. gada 25. jūnijā
Mīļie bērni! Es dzirdu jūsu saucienus un lūgšanas un aizbilstu par jums savam Dēlam Jēzum, kas ir Ceļš, Patiesība un Dzīvība. Bērniņi, atgriezieties pie lūgšanas un atveriet savu sirdi šajā žēlastības laikā, un ejiet atgriešanās ceļu. Jūsu dzīve ir pārejoša, un bez Dieva tai nav jēgas. Tāpēc es esmu ar jums, lai jūs vadītu uz svētu dzīvi un lai tādējādi ikviens no jums atklātu prieku dzīvot. Bērniņi, es jūs visus mīlu un jums dodu savu Mātes svētību. Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!

Mēs esam nosvinējuši Dievmātes parādīšanos 39. gadadienu. Ar katru parādīšanos gadadienu sākas jauns mācību gads Viņas skolā. Šis 40. parādīšanās gads, kas ir sācies, ir vēsturiski un bibliski nozīmīgs.

Marija apgalvo, ka ir kopā ar mums un dzird mūsu saucienus un lūgšanas. Vizionāri liecina: “Šis laiks, kad Marija ir kopā ar mums, ir žēlastības laiks. Pēc tā tiks atklāti noslēpumi, kam sekos Marijas Bezvainīgās Sirds triumfs.”

Tie, kuri ir piedzīvojuši savas mātes nāvi, zina – kad viņa nomirst, zūd pamats zem kājām. Viņu nespēj aizstāt neviens. Māte ir tikai viena. Kādā no saviem vēstījumiem Dievmāte teica: “Es aicinu jūs pieņemt un izdzīvot visā nopietnībā manus vēstījumus, lai jūsu dvēsele nebūtu noskumusi, kad Es vairs nebūšu ar jums un kad vairs jūs nevadīšu kā nedrošus bērnus, kas sper savus pirmos soļus. Tādēļ, bērniņi, katru dienu lasiet manus vēstījumus, un īstenojiet tos dzīvē.” Šis laiks reiz pienāks.

Cik liela žēlastība zināt, ka mēs neesam bāreņi, jo mums ir māte gan šeit uz zemes, gan Debesīs. Mūsu Debesu Māte ir vienmēr kopā ar mums un steidzas palīgā ikreiz, kad mēs Viņu saucam. Neparastā veidā Viņa ir kopā ar mums šeit Medžugorjē. Viņa saka: “Es jums došu vēstījumus kā nekad agrāk cilvēces vēsturē to neesmu darījusi. Es nāku, lai pēdējo reizi aicinātu cilvēci uz atgriešanos.” Marija ir mūsu cerība, Rīta zvaigzne, kas rāda ceļu tumsā un cauri šim nemierīgajam laikam. Kad mēs dzīvojam saskaņā ar Viņas vēstījumiem, Viņa ved mūs pie Jēzus, kas ir Ceļš, Patiesība un Dzīvība.

39. gadu laikā Viņas skolā ir izauguši miljoniem apustuļu visā pasaulē. Viņa mūs sauc par saviem eņģeļiem, mīļotajiem bērniem, zvaigznēm, rokām, sirdi, mīlestības apustuļiem. Būsim tādi vēl vairāk nekā līdz šim! Šis ir laiks, kad uzņemties atbildību par saņemtajām žēlastībām. Šis ir laiks, kad pieņemt lēmumu pilnībā atdod sevi Viņas rīcībā.

“Mīļie bērni! Es nāku pie jums tāpēc, ka mani sūta mans Dēls Jēzus. Es vēlos jūs vadīt pie Viņa, vēlos, lai Viņā jūs rastu mieru, patiesu mieru. Šī pasaule jums nevar sniegt patiesu mieru, tāpēc arī šodien es jūs aicinu pastāvīgi lūgties. Lūdzieties par maniem nodomiem, iecerēm, kurus vēlos īstenot ar šo draudzi un visu pasauli. Mīļie bērni, es neesmu nogurusi, tad nu arī jūs esiet nenogurdināmi. Es lūdzos par jums visiem un aizbilstu savam Dēlam Jēzum par ikvienu no jums. Paldies jums, mīļie bērni, jo arī šodien jūs sacījāt “jā!” un atbildējāt uz manu aicinājumu!” teica Dievmāte 2020.g. 24. jūnija vēstījumā.

Vienā no vēstījumiem Marija saka: “Jūs, kas sakāt, ka esat mani, atdodiet sevi pilnībā.” Mums, kas esam iepazinuši Medžugorji un piedzīvojuši Dieva mīlestību, jubilejas gadā šis ir izaicinājums – atdot sevi pilnībā. Pieņemsim lēmumu šo gadu dzīvot lūdzoties par Viņas plāniem un dāvājot sevi tuvākajiem, īpaši tiem, kuri vēl nav iepazinuši Dieva mīlestību. Marijas skolā viņi var sasniegt Debesis caur mūsu lūgšanām un mīlestību.

LŪGŠANA: Paldies Tev, Marija, ka Tu nenogurstoši un pastāvīgi atkārto: “Es jūs vedu pie Sava Dēla…” Dari mūs spējīgus atpazīt to, ko Tu no mums vēlies, un palīdzi mums to īstenot tieši tā, kā Tu to esi iecerējusi. Kopā ar Tevi lūdzamies par jauniem Tava miera plāna apustuļiem. Palīdzi būt neatlaidīgiem lūgšanā un mīlestībā, lai mēs, liecinot ar savu dzīvi, arī citus aicinātu uz prieku un svētumu. Āmen.

Read Previous

ES DZIRDU JŪSU SAUCIENUS

Read Next

“MLADIFEST” NOTIKS ARĪ ŠOGAD