KARDINĀLA KRISTOFA ŠENBORNA NO VĪNES VĒSTĪJUMS JAUNIEŠIEM MLADIFESTĀ

Arī šajā gadā jauniešus, kas bija pulcējušies Mladifestā, uzrunāja kardināls Kristofs Šenborns no Vīnes. Viņa vēstuli 2. festivāla dienas vakarā jauniešiem nolasīja draudzes prāvests tēvs Marinko Šakota. Zemāk lasiet kardināla Šenborna uzrunu jauniešiem 31. Mladifestā.

Dārgie jaunie draugi!

Vispirms sūtu jums vissirsnīgākos sveicienus un novēlu daudz žēlastību šajā Mladifestā!

Paldies, ka esat atbraukuši. Paldies visiem, kuri piedalās ar tiešraides starpniecību.

Es izjutu patiesu prieku, jo arī pats gatavojos šajā gadā piedalīties Mladifestā klātienē. Diemžēl ierobežojumi, kas saistīti ar pandēmiju, man to neļāva darīt.

Man ir divas saslimšanas, kas, paldies Dievam, jau ir pārgājušas, taču to dēļ esmu riska grupā, tādēļ joprojām man nav iespējas ceļot.
Taču, kā katru gadu, es esmu ar jums kopā savā sirdī!

Esmu patiesi priecīgs, ka kā šī gada festivāla devīze ir izvēlēti divi brīnišķīgi fragmenti no Jāņa Evaņģēlija. Divi jauni cilvēki ieinteresējās par Jēzu. Jānis Kristītājs, ar kuru kopā šie jaunie cilvēki izgāja zināmu dzīves skolu, nosauca Jēzu par Dieva Jēru.

Viņi sekoja Jēzum, un Viņš viņus uzrunāja un jautāja: “Ko jūs meklējat?” Viņi atbildēja: “Rabi, kur tu mājo?” Viņš tiem sacīja: “Nāciet un redzēsiet!”

Es bieži esmu pārdomājis šo Evaņģēlija fragmentu un arī to, kas norisinās tālāk, kad viņi seko Jēzum, redz, kur Viņš dzīvo un paliek pie Viņa.

Šajās dienās jūs droši vien aizdomāsieties, kā šī pirmā tikšanās ar Jēzu mainīja šos jaunos cilvēkus un uzdosiet sev jautājumu: “Kā es satieku Jēzu? Kā es stāstu citiem par šo tikšanos ar Viņu?”

Svētais Tēvs jau ir uzrakstījis savas pārdomas par to savā brīnišķīgajā un spēcīgajā vēstījumā jums.

Es esmu pārliecināts, ka daudzi no jums sajutīs Jēzus jautājumu: “Ko jūs meklējat?” Tas jūs vedinās uz nākamo jautājumu: “Kuru jūs meklējat?”

Es priecājos to žēlastību gaidās, kas šajās dienās jums tiks dāvātas caur Dieva Māti. Es priecājos par to, ka arī jūs, līdzīgi kā mācekļi Andrejs un Jānis, pastāstīsiet saviem brāļiem, māsām un draugiem par jūsu tikšanos ar Jēzu. Novēlu jums to darīt ar tādu pašu degsmi, kā to darīja Andrejs un Jānis!

Lūgsimies par Pāvestu Francisku, kuram Medžugorjei jābūt pateicīgai! Lūgsimies par pasauli un ātrāku pandēmijas noslēgumu!

Novēlu visiem Dieva svētību, Vissvētākās Dieva Mātes aizsardzību un labu ceļu kopā ar Jēzu! Viņš ir uzticams! Viņš nekad neliks jums vilties!

Jūsu kardināls Kristofs Šenborns
Avots: radio-medjugorje.com

Read Previous

PĀVESTA VĒSTĪJUMS JAUNATNEI MEDŽUGORJES 31.MLADIFESTĀ

Read Next

ŠAJĀ NEMIERĪGAJĀ LAIKĀ AICINU JŪS UZ PASTĀVĪGU LŪGŠANU