Kā radās ideja par nomoda lūgšanu abortu legalizācijas simtgadē, aizsargājot nedzimušu bērnu dzīvības

Slava Jēzum Kristum! Dārgie draugi, mani palūdza īsi pastāstīt, kā radās ideja organizēt starptautisku nomoda lūgšanu abortu legalizācijas simtgadē, aizsargājot nedzimušu bērnu dzīvības.

Domāju, ka tā bija Dievmāte, kas lika man saprast, ka tas ir jādara, darbojoties caur vienu personu.

Lieta tāda, ka mēneša pirmajās sestdienās es īstenoju Fatimas praksi – Jaunavas Marijas Bezvainīgās Sirds godināšanu. Sākumā, pieņemot Sakramentus, piedalos Jaunavas Marijas Bezvainīgās Sirds pagodināšanas dievkalpojumā savā draudzē, bet pēc tam turpinu lūgšanu mājās. Kāpēc es par to stāstu? Tāpēc, ka redzu, ka līdz idejai par lūgšanu akciju abortu legalizācijas simtgadē mani aizveda tieši Dievmāte.

Tad, lūk, Sv. Misē, veltītai Jaunavas Marijas Bezvainīgajai Sirdij, oktobra pirmajā sestdienā vispārējās lūgšanas laikā bija šāds aicinājums: “Abortu legalizācijas simtgadē mēs lūdzam Tevi par nedzimušu bērnu slepkavību pārtraukšanu Krievijā un visā pasaulē”. Pēc Sv. Mises pie manis pienāca kāda meitene un sāka jautāt par šo simtgadi, kas legalizēja u.t.t. Viņa par to neko nezināja un bija ļoti pārsteigta.  Kad viņa izdzirdēja, ka šī legalizācija notika padomju Krievijā, viņa teica, ka kaut kas ir jādara, ka ir jāorganizē kāda lūgšana. Un, kas īpaši palika man atmiņā, tie bija viņas vārdi: “MĒS NENOŽĒLOJAM”. Jā, tas, ka nejūtam nožēlu, tā bija acīmredzama un briesmīga patiesība…

Mēs sākām apspriest, kādu lūgšanu varētu sarīkot.

Tā, no sākuma es mēģināju organizēt visas Krievijas lūgšanu akciju. Bet pēc tam sapratu, ka nedrīkst aprobežoties tikai ar Krieviju, jo aborti – tā ir visas pasaules problēma. Tad es sāku klauvēt pie visas pasaules ļaužu sirds durvīm, piedāvājot šajā traģiskajā datumā apvienoties lūgšanā par nedzimušajiem bērniem, lai visa pasaule varētu saukt uz Dievu, lai risinātu šo kopīgo nelaimi, ko cilvēku spēkiem atrisināt nav iespējams. Situācija ar abortiem ir tik ļoti smaga, ka tikai daudzu cilvēku lūgšana varētu to sākt risināt.

Gribu ar jums, draugi, padalīties arī ar savu viedokli attiecībā uz pašu abortu legalizācijas fenomenu, kas notika pirms 100 gadiem padomju Krievijā. Es uzskatu, ka tas ir tas, par ko Dievmāte runāja Fatimā: “ Ja Krievija tiks veltīta Manai Bezvainīgajai Sirdij, tad tā atgriezīsies.  Ja nē, tad pa visu pasauli tā izplatīs savus maldus”.  Skatieties, cik burtiski ir īstenojušies Dievmātes vārdi. Abortu legalizācija – tas ir viens no Krievijas maldiem, kas, tieši tā, kā teica Dievmāte, izplatījies citās pasaules valstīs.

Kāpēc tagad es tērēju tik daudz laika un spēku šī starptautiskās lūgšanu akcijas organizēšanai? Pirmkārt, man vienmēr līdz sāpēm bijis žēl šo bērnu, kurus neuzskata par cilvēkiem un tik nežēlīgi slepkavo. Otrkārt, es jūtu atbildību, ka manā valstī pirms 100 gadiem notika šī nozieguma legalizācija un vēlos vismaz kaut kā atlīdzināt šo milzīgo zaudējumu, vismaz izteikt Dievam kaut nelielu grēku nožēlu manas tautas vārdā… kura, diemžēl vēl arvien tiešām nenožēlo…

Anna Belova, Krievija

 

Read Previous

ATGRIEZIETIES PIE MĪLESTĪBAS

Read Next

ATMIŅAS PAR TĒVU SLAVKO BARBARIČU