SPĀNISKI RUNĀJOŠIE SVĒTCEĻNIEKI AICINA UZ 2. ONLINE KONGRESU 29. UN 30. MAIJĀ

25 valstu pārstāvji aktīvi piedalās 2. online kongresa, kas veltīts Medžugorjes augļiem, organizēšanā. Medžugorjes garīgums nevienu neatstāj vienaldzīgu. Tās lūgšanu atmosfēra un miers ietekmē katra cilvēka dzīvi, neatkarīgi no tā, vai viņš šeit ir bijis tikai vienu reizi, vai arī Medžugorje viņam ir kļuvusi par pastāvīgu svētceļojumu vietu.

Par to, cik Medžugorje svētceļniekiem ir vērtīga un svarīga, liecina tas, ka viņi vēlas šeit būt arī pandēmijas laikā. Tieši tagad, kad daudzi nevar šeit nokļūt fiziski, radās ideja organizēt starptautisku online kongresu, kas ir veltīts Medžugorjei un parādīšanās 40. gadadienai.

Neskaitāmi daudz svētceļnieku vēlas izteikt pateicību Dievmātei, savai Mātei, kura visus šos gadus viņus gaidīja Medžugorjē. Tagad viņi vēlas kaut ko izdarīt Medžugorjes labā. Viņi vēlas vienoties ar Dievmāti un Medžugorji, lai arī tikai virtuāli, un pateikt Viņai paldies.

“Pateicamies Tev, Dievmāte!” lūk, ko vēlas pateikt spāniski runājošie svētceļnieki, kas 29. un 30. maijā organizē online kongresu ar nosaukumu “Jūs viņus pazīsiet pēc augļiem.” (Mt 7, 16). Mēs apbrīnojam to Medžugorjes svētceļnieku spēku un spējas, kas mums palīdz organizēt šo garīgo ceļojumu.

Kongresa organizēšanā un norisē piedalās spāniski runājošie svētceļnieki no 25 valstīm: Argentīnas, Bolīvijas, Bonaires, Kanādas, Čīles, Kolumbijas, Kostarikas, Kubas, Kirasao, Ekvadoras, ASV, Salvadoras, Spānijas, Gvatemalas, Ekvatoriālās Gvinejas, Hondurasas, Meksikas, Nikaragvas, Panamas, Paragvajas, Peru, Puertoriko, Urugvajas, un Venecuēlas. Paldies jums!

Read Previous

MEDŽUGORJĒ ES DAUDZ LABĀK SAPRATU, KAS IR DIEVMĀTE

Read Next

“PATEICAMIES PAR 40 ŽĒLASTĪBAS GADIEM”