MEDŽUGORJĒ ES DAUDZ LABĀK SAPRATU, KAS IR DIEVMĀTE

Mani sauc Melinda Karla Dumitresku, lai gan citi mani sauc par Dievmātes vijoli. Par Medžugorji es uzzināju no Dievmātes vēstījumu grāmatas, ko man uzdāvināja kāda paziņa no Rumānijas, kad es mācījos mūzikas koledžā Vācijā.

Arī mani vecāki bija mūziķi. Mana mamma bija ļoti ticīga. Tūlīt pēc manas piedzimšanas viņa veltīja mani Dievmātei un ar lielu mīlestību ved mani uz baznīcu, bet tētis man iemācīja spēlēt “Ave Maria”.

1996.g. es atbraucu uz Medžugorji un iepazinos ar tēvu Slavko Barbariču, kurš mani uzaicināja spēlēt “Ave Maria” vakara Mises un adorācijas laikā. Pēc tam es turpināju mācības, uzstājos visā pasaulē, bet mana sirds bija palikusi Medžugorjē. Pēc mācībām es nolēmu atbraukt un šeit padzīvot kādu laiku. Vēlāk es atstāju savu karjeru un veltīju savu dzīvi un mūziku Jēzum un Marijai, un paliku dzīvot Medžugorjei veltītā šķīstībā.

Medžugorjē es daudz labāk sapratu, kas ir Dievmāte. Manā dzīvē Viņa ir Māte, Draudzene, Karaliene un “Rīta zvaigzne”, kas vada mani pa dzīves ceļu un ved pie Kristus.

Man Medžugorje ir satikšanās vieta ar dzīvo Dievu, vieta garīgai izaugsmei un personīga, patiesa un priecīga tikšanās ar cilvēkiem.

Melindas Dumitresku 

Read Previous

GARĪGAIS SVĒTCEĻOJUMS UZ MEDŽUGORJI (2021.GADA 29. UN 30. MAIJĀ)

Read Next

SPĀNISKI RUNĀJOŠIE SVĒTCEĻNIEKI AICINA UZ 2. ONLINE KONGRESU 29. UN 30. MAIJĀ