CEĻOJUMS UZ MEDŽUGORJI – MISSIO DEI

Kas mēs esam:

Fonds “Missio Dei”  ir jauniešu veidots projekts, bet jau ar savu vēsturi un pieredzi. 2016.g. – 2018.g. esam organizējuši gada nogalēs braucienus uz Taize jauniešu dienām (Bāzelē, Madridē u.c.).

2022. gadā mēs vēlamies atsākt organizēt šāda veida braucienus!

Missio Dei mērķis: Piedāvāt jauniešiem iepazīt pasauli, atklāt vēl neredzētas vietas —  gan kristiešiem nozīmīgas, gan pasaulslavenas, kā arī būt ekumēniskā sadraudzībā starp jauniešiem, kuri vēlas iepazīt Dievu.

Komandas misija ir uzcelt dievnamus ar telpu kompleksu, kas iekļautu zupas virtuvi, humāno palīdzību, kā arī rekolekciju un atpūtas vietu jauniešiem. Tos veidotu Latvijas vietās, kurās ir draudze, bet nav Dievnama.Komandas sastāvā ir pārstāvji no dažādām konfesijām: katoļi, baptisti un luterāņi. Arī ilgtermiņā komandā turpināsim darboties visu šo konfesiju pārstāvji, tādā veidā realizējot fonda mērķi un misiju no dažādiem skatupunktiem un veicinot ekumēnisku vidi starp jauniešiem.

Braucienu princips ir tāds — mūsu mājas būs autobuss un gultasvietas – autobusa ērtie krēsli. Katru dienu atradīsimies kādā citā pilsētā vai pat valstī. Varētu teikt tā – ekumēniski svētceļojumi autobusā katoļu, baptistu un luterāņu garīgā pavadībā. Muzikālās lavēšanas, ekumēniski dievkalpojumi, evaņģelizācija, sevis garīga stiprināšana un sadraudzība! Pieteikties var jaunieši vecumā no 10 līdz 30 gadiem.

2022.gadā plānojas 3 braucieni, no kuriem pirmais būs jau šovasar no 16. līdz 26. jūlijam UZ TURĪNU! (Rīga-Trišneca-Budapešta-Venēcija-Milāna-Turīna-Monako-Tezē-Parīze-Berlīne-Rīga) Brauciena galvenais mērķis ir veidot sadraudzību ar dažādu valstu pilsētu jauniešiem un veidot kopīgu misiju viņu apkārtnē.Otrais brauciens ļaus piedzīvot 33. Starptautisko jauniešu lūgšanu festivālu “Mladifest”. Dosimies uz MEDŽUGORJI no 28.jūlija līdz 8.augustam! (Rīga-Prāga-Venēcija-Medžugorje (Biokava, Dubrovņiki, Mostra)-Budapešta-Rīga)

Pieteikties braucieniem vai uzzināt vairāk info var mājaslapā www.missiodei.lv

Mūsu sociālie tīkli:

Mājaslapa: www.missiodei.lv

Instagram: @missio_dei_latvia

Facebook: Missio Dei

Cieņā,
Elfa Leicane Missio Dei komanda
Tel. 26434211
email: eleicane@gmail.com

Read Previous

BĒRNIŅI, ES ESMU AR JUMS

Read Next

33. MLADIFEST (Brauciens no Daugavpils)