MEDŽUGORJES IT-KONGRESS – ITM, 2024. GADA 7.-10. MARTS

Laikā no 1981. gada līdz šai dienai Medžugorje ir kļuvusi par visā pasaulē zināmu lūgšanu un garīguma vietu. Vēloties šajā pieredzē dalīties ar citiem, mēs organizējam Medžugorjes IT- konferenci (ITM), kas dod iespēju garīgi augt un iepazīt cilvēkus IT sektorā. IT nozarē, kas bieži ir vērsta uz komerciālām lietojumprogrammām un masu projektiem, reti atrodams programmētāju – inženieru dziļām garīgām interesēm atbilstošs saturs.

Pāvests Francisks aicina izmantot tehnoloģijas evaņģelizācijas izplatīšanai, sakot: “Baznīcas misijai ir jāpielāgojas laikam un jāizmanto mūsdienīgi līdzekļi, ko mums piedāvā tehnoloģijas. Ir runa par ieiešanu mūsdienu Dieva žēlsirdības un laipnības sludināšanas telpā. Mums ir jāizmanto šie līdzekļi, īpaši internets, nekļūstot par tā kalpiem. Mēs nedrīkstam kļūt par “tīkla” ķīlniekiem, bet gan tieši otrādi – ķert zivis, t.i. aicināt dvēseles pie Kunga.”

Pāvesta teiktā iedvesmoti, aicinām uz konferenci programmētājus – inženierus un profesionāļus tehnoloģiju jomā, kuri vēlas pielietot savas prasmes, pieredzi un iemaņas projektos, kas saistīti ar tehnoloģiju pasaules un garīguma savstarpēju mijiedarbību, kā arī evaņģelizācijas izplatīšanu. “Lai cik sarežģīta būtu situācija, dažreiz tiešām šķiet, ka evaņģēlija vēstij nav vietas, mēs nedrīkstam atteikties īstenot to, kam mūsu kristīgajā dzīvē ir būtiska nozīme, proti, evaņģelizācijai,” saka pāvests Francisks.

Šī projekta mērķi ir Medžugorjes garīguma piesātināti:

1.Vēl vairāk ienest Medžugorjes garīgumu kā globālu parādību cilvēku dzīvē.

2.Risināt jautājumus par to, kā dzīvot kā ticīgajam digitālajā pasaulē un nepazaudēt savu kristīgo identitāti.

3.Tehnoloģiju un garīguma savienošana: iesaistīšanās dinamiskās diskusijās un kontaktu veidošana starp cilvēkiem, kuriem ir kopīga mīlestība uz katoļu ticību un tehnoloģijām, lai izpētītu jaunas robežas un sadarbību.

Aicinām jūs reģistrēties konferencei, izmantojot saiti:

https://mediamirmedjugorje.com/conference.

Vietu skaits ir ierobežots, tādēļ iesakām jums reģistrēties savlaicīgi un rezervēt vietu šajā garīgi – digitālajā svētceļojumā, kas sāksies Medžugorjē 2024. gada 7. martā un noslēgsies 10. martā.

Informācijas avots: radio-medjugorje.com

Read Previous

MIERA KARAĻA GAIDĪŠANAS PRIEKS

Read Next

PRIECĪGUS KRISTUS DZIMŠANAS SVĒTKUS!