33 DIENU SAGATAVOŠANĀS SEVIS VELTĪŠANAI JĒZUM CAUR MARIJAS ROKĀM

Mīļie draugi, ir iespēja pievienoties ticīgo grupai, kura 33 dienu garumā piedalīsies garīgos vingrinājumos ar Interneta starpniecību:

Sevis veltīšana Jēzum Kristum caur Marijas rokām.

Jāatzīmē, ka garīgo vingrinājumu ietvaros pārdomas un lūgšanas tiks piedāvātas krievu valodā.

Garīgos vingrinājumus var pildīt jums ērtā laikā gan individuāli, gan kopā ar ģimenes locekļiem, lūgšanu grupā vai draudzē.
Šo garīgo vingrinājumu sākums ir 2020.gada 13.jūlijā, noslēgums – Vissvētākās Jaunavas Marijas debesīs uzņemšanas svētkos, 2020.gada 15.augustā.

Šos garīgos vingrinājumus iesaka pildīt reizi gadā un noslēgt kādos Dievmātei veltītos svētkos. Šī prakse ir saistīta ar pilnīgu sevis veltīšanu Jēzum caur Mariju, lai Jēzus Kristus varētu mājot mūsos ar Dievmātes starpniecību. Sevis veltīšanas ietvaros mēs nododam Viņas rokās visus savus nopelnus, gavēņus, savas lūgšanas, savus darbus, visu savu būtību.

Šādu sevis veltīšanu Dievmātei ir izplatījis sv. Ludvigs Marija Grinjons de Monfors, grāmatas „Patiesā Vissvētākās Jaunavas Marijas godināšana” autors. Grāmatā viņš plaši apskatīja un pamatoja, kāpēc tik svarīgi ir pilnībā veltīt sevi Dievmātei.
33 dienu laikā garīgo vingrinājumu ietvaros pārdomām jums tiks piedāvāti fragmenti no Svētajiem Rakstiem, citāti no sv. Ludviga Marija Grinjona de Monfora grāmatas „Patiesā Vissvētākās Jaunavas Marijas godināšana”, sv. Jāņa Pāvila II; sv. Terēzes no Lizjē domas; Dievmātes, Miera Karalienes, vēstījumi; lūgšanas.

  • Garīgiem vingrinājumiem nepieciešams veltīt 20-30 minūtes dienā, no rīta vai vakarā.
  • Mājaslapās www.svetlomariino.com, www.medjugorje.ru jūs varēsiet katru dienu lejupielādēt materiālus pārdomām, noklausīties tēva Hristofora Sohacka pārdomu audioierakstu attiecīgai dienai vai pievienoties Viber grupai https://invite.viber.com/?g2=AQB2niOI0Lvy4EvEA3OoanbwyIgpe6vu3awi3dWn%2F633kDGNIkjWR6VWRCLWge5Q un ik rītu saņemt materiālus tur.
  • Garīgo vingrinājumu noslēgumā būs svinīga sevis veltīšana Dievmātei.

Tehnisko jautājumu gadījumā var rakstīt uz e-pastu: tani.demchuk@gmail.com

Ja rodas garīgās dabas jautājumi, var rakstīt tēvam Hristoforam Sohackim:
+48 518 243 059 (WhatsApp), +387 63 498 314 (Viber)

Vienoti ar jums lūgšanā,
kopiena “Marijas Gaisma”

Read Previous

“MLADIFEST” NOTIKS ARĪ ŠOGAD

Read Next

MINISTRU KABINETS: BOSNIJA UN HERCEGOVINA ATVER ROBEŽAS EIROPAS SAVIENĪBAS PILSOŅIEM, KAM IR NEGATĪVAS NE VĒLĀK KĀ PIRMS 48 STUNDĀM VEIKTA KORONAVĪRUSA TESTA ATBILDES.