MEDŽUGORJES DRAUDZES UN VIZIONĀRU IZVĒLE

Parādīšanos sākumā vizionāri jautāja Dievmātei, kādēļ viņa parādījās tieši šajā draudzē. Uz to Dievmāte atbildēja: “Mani dārgie eņģeļi, šeit ir daudz ticīgo. Šeit es vēl atradu dzīvu ticību.”

Arī 1985. gada 21. marta vēstījumā Dievmāte runā par to, kādēļ izvēlējās tieši šo draudzi: “Mīļie bērni! Es vēlos turpināt sniegt jums vēstījumus, tāpēc šodien jūs aicinu tos pieņemt un dzīvot saskaņā ar tiem. Mīļie bērni, es jūs mīlu un ne jau nejauši esmu izvēlējusies šo draudzi. Tā man ir mīļāka nekā citas, kurās es ar prieku uzturējos, kad Visuvarenais mani sūtīja. Tāpēc es jūs aicinu: pieņemiet mani, dārgie bērni, jūsu pašu labā. Uzklausiet manus vēstījumus! Paldies, ka atbildējāt uz manu aicinājumu!” Uz vizionāru jautājumu, kāpēc Viņa izvēlējās tieši viņus, jo viņi nebija labāki par citiem, Dievmāte atbildēja: “Dievs ne vienmēr izvēlas labāko!” Viņiem bija jākļūst pieaugušiem vienas nakts laikā.

 Mirjana:
“Dievmātei kā Mātei nav priviliģētu bērnu. Es viņai esmu tāda pati, kā visi citi. Viņa vienkārši mani izmanto, lai nodotu vēstījumus, un tagad izmanto jūs, lai jūs nestu šos vēstījumus tālāk un būtu viņas apustuļi. Mēs visi esam vienlīdz svarīgi. Es neesmu viņai svarīgāka tādēļ, ka redzēju viņu. Viņa mani neizvēlējās, jo es esmu labāka par citiem, vienkārši tad es viņai biju vajadzīga tāda, kāda es esmu. Lūk, kādēļ es viņai nejautāju neko personīgu, jo zinu atbildi: “Lūdzieties, gavējiet, lai notiek Dieva griba. Atdod savu dzīvi Dieva rokās un nebīsties.””

Vicka:
“Man tas ir liels gods, ka Dievs un Dievmāte mani ir pieņēmuši kā savu. Viņai tam bija savi iemesli, par kuriem viņai mums nav jāstāsta. Iespējams, kaut kad visiem kļūs skaidrāks, kad kaut kas sāks notikt nākotnē.”

Ivans:
“Nepaiet ne diena, kad es sev nejautātu, kāpēc Dievmāte izvēlējās tieši mani. “Pirms 29 gadiem Dievmāte norādīja uz mani ar pirkstu un mani izvēlējās,” tā teica Ivans 25. parādīšanās gadadienā radiostacijā “Mir Medjugorje”. Viņš teica: “Vakar vakarā Dievmāte man atgādināja par pirmajām parādīšanās reizēm un sacīja: “Ivan, vai tu atceries pirmo parādīšanās reizi, kad tu gribēji aizbēgt no manis un paslēpties? Nē, tu nevarēji aizbēgt. Dievam bija īpašs plāns tev un tavai dzīvei.””

Ivanka:
“Pat šodien es nezinu, kādēļ Dievmāte izvēlējās tieši mani. Viss, ko es zinu, ir tas, ka Dievs man daudz ir devis un Viņš no manis arī daudz prasa tāpēc, ka pati Dievmāte pēdējā regulārās parādīšanās reizē man teica: “Tāda žēlastība, kāda bija tev un taviem brāļiem un māsām, vēl nav bijusi nevienam uz šīs zemes.””

Marija:
“Par to, ka Dievmāte izvēlējās mani, es bieži esmu uzdevusi jautājumu, kāpēc es?, kāpēc ne vēl kāds cits? Varbūt viņa varēja izvēlēties kādu, kurš ir daudz labāks? Es pati zinu, ka neesmu pilnīga, neesmu bez trūkumiem. Dievs izvēlējās mūs sešus, kāpēc Viņš izvēlējās mūs, es nezinu. Es vienkārši zinu, ka Dievam vissvarīgākais ir tas, ka mēs atbildējām Viņa aicinājumam.”

Jakovs:
“Es pat nezinu, kā es tajā dienā biju kopā ar Mariju, kas ir man attāla radiniece, jo viņi ar mani nesazinājās, viņiem nepatika būt kopā ar maziem bērniem. Es nekad nespēšu atlīdzināt Dievam to, ka Dievmāte izvēlējās mani. Reiz es pat palūdzu viņai visiem parādīt, cik viņa ir skaista. Kad pirmajā parādīšanās dienā pēc parādīšanās es atgriezos mājās, es apsedzos ar segu līdz galvai un pats sev ar izbrīnu teicu: “Es patiešām redzēju Dievmāti.””

Informācijas avots: medjugorje-info.com

Read Previous

JŪS ESAT SVARĪGI MANĀ PLĀNĀ

Read Next

BĒRNIŅI, ES ESMU AR JUMS