Abortu legalizācijas simtgade 18.novembrī

Dārgie draugi!

Šī gada 18.novembrī apritēs 100 gadi, kopš legalizēti aborti. Šādu lēmumu pieņēma komunistiskā valdība 1920. gadā Padomju Krievijā. Tas bija iesākums abortu legalizācijai arī citās pasaules valstīs, kā rezultātā apzināti tika nogalināts cilvēces vēsturē nepieredzēts skaits bērnu, kā arī mainījās sabiedrības dzīves veids, kurā aborts tika uzskatīts par normālu izvēli grūtniecības gadījumā.

Vai mēs kopīgi varam ko darīt, pieminot šo skumjo gadadienu? Organizēt lūgšanu tikšanās nedzimušo bērnu dzīvības aizsardzībai visā pasaulē 18. novembrī? Lūdzot Dievam piedošanu par tik daudzām izpostītām bērnu dzīvēm…

Laika atlicis maz, tomēr to vēl var pagūt noorganizēt.  Sv. Mise, nepārtraukta 24 stundu Adorācija (kur tas iespējams), Rožukroņa lūgšana vai citas iespējas palikt nepārtrauktā lūgšanā – katrs var organizēt lūgšanu, kas atbilstu konkrētas draudzes, lūgšanu grupas vai katra personīgajām iespējām.

Es ticu, ka pastiprināta, mērķtiecīga lūgšana var glābt daudz bērnu un pat kaut ko izmainīt situācijā ar abortiem globālā mērogā.

Liels paldies jums. Ceru, ka mums viss izdosies. Lai Dievs palīdz mums apvienoties lūgšanā par nedzimušajiem bērniem šis traģēdijas simtgadē.

 

Anna Belova (Vissvētākās Jaunavas Marijas Bezvainīgās Ieņemšanas Romas katoļu draudzē Maskavā)

Kontakti: krasoten1@mail.ru, +79032711962

Read Previous

Gatavošanās tēva Slavko Barbariča 20. nāves gadadienai

Read Next

MANA DZĪVE KOPĀ AR TĒVU SLAVKO