GARĪGAIS SVĒTCEĻOJUMS UZ MEDŽUGORJI (2021.GADA 29. UN 30. MAIJĀ)

Svētceļojums simbolizē kristieša dzīves ceļu. Ejot pa šo ceļu, mēs pieliekam pūles, piedzīvojam ciešanas un sasniedzam galamērķi.

Kā pamudinājums doties svētceļojumā var būt kāds lūgšanu nodoms, vēlme pateikties par saņemtajām žēlastībām vai izpildītu lūgumu, reizēm tā ir iekšēja nepieciešamība pēc garīga stiprinājuma un atjaunotnes.

Parastos apstākļos svētceļojums ir ceļš, kas jāveic fiziskā veidā, bet tagad, pandēmijas apstākļos, daudziem no mums nav iespējas ceļot. Taču tas nenozīmē, ka mēs nevaram doties svētceļojumā garīgā veidā. Šogad, kā nekad agrāk, mēs izjūtām nepieciešamību pēc ticības, cerības un miera, un tieši to daudzi ir ieguvuši Medžugorjē.

To apzinoties, mēs radām iespēju Medžugorji ienest jūsu mājās – precīzāk, ne mēs, bet Medžugorjes svētceļnieki.
Šoreiz garīgā ceļojumā mūs aicina mūsu spāniski runājošie draugi, kas 2021.g. 29. un 30. maijā organizē onlaine kongresu, kas ir veltīts Medžugorjes augļiem. Tā nosaukums ir “Jūs viņus pazīsiet pēc augļiem.” (Mt 7, 16).

Bieži saka, ka caur Medžugorji plūst svētceļnieku upe. Tas, ka pagājušajā gadā tas tika liegts, liek acīs sariesties asarām. Taču Medžugorjei ir augļi, ko neviens nevar ne atņemt, ne apstrīdēt – tās ir visu to cilvēku dzīves, ko aizkustinājis šīs vietas garīgums. Tie esam visi mēs, kurus Medžugorjes garīguma ir mainījis, stiprinājis un iedvesmojis.

Kongresā, kas tiks tulkots vairākās valodās, mēs dzirdēsim dzīvesstāstus un spēcīgas liecības par lūgšanām, kas šeit tika atbildētas. Tādēļ maija pēdējā nedēļas nogalē mēs aicinām jūs iznirt no šīs pasaules nemierīgajiem viļņiem un iegremdēties Medžugorjes mierīgajā upē.

Avots: Facebook, Media MIR Medjugorje Ru

Read Previous

ES JŪS PAVADU ŠAJĀ CEĻĀ UZ SVĒTUMU

Read Next

MEDŽUGORJĒ ES DAUDZ LABĀK SAPRATU, KAS IR DIEVMĀTE