MEDŽUGORJES AUGĻI MŪSU VALSTĪ

Dārgie draugi!

Šajā 40. jubilejas gadā kopš Dievmātes, Miera Karalienes, parādīšanās sākuma, piedzīvojam lielu prieku par iespēju būt kopā un dalīties ar garīgajiem augļiem, ko atklājam caur Dievmātes vēstījumiem Medžugorjē.

Pēc dažiem mēnešiem, 2022. g. februārī, norisināsies  LŪGŠANU TIKŠANĀS – IV ONLINE KONGRESS PAR MEDŽUGORJES AUGĻIEM AUSTRUMEIROPĀ, KRIEVIJĀ UN KAZAHSTĀNĀ ar nosaukumu: “Lūk, tava māte!” (Jņ 19, 27). Mēs ceram uz jūsu palīdzību šajā mūsu kopīgajā pasākumā, kur īpašā veidā tiks pārstāvēta arī jūsu valsts!

Lai realizētu šo lūgšanu tikšanos, mums ir nepieciešamas jūsu idejas, dzīves liecības* kā arī brīvprātīgie tehniskai palīdzībai (multimediju speciālisti: operatori, režisori, grafiskie dizaineri, IT speciālisti un tulki).

Aicinām jūs sestdien, 30. oktobrī, piedalīties online kongresā par Medžugorjes augļiem ķīniešu valodā runājošajām valstīm. Tā ir lieliska iespēja kopā lūgties par gatavošanos mūsu online kongresam februārī, kā arī smelties jaunas idejas un pārņemt iepriekšējo kongresu dalībnieku pieredzi, lai pateicībā liecinātu par bagātīgajiem Medžugorjes augļiem arī mūsu valstī.

* – Dzīves liecība. Īss stāstījums par savu personīgo atgriešanos, saņemto aicinājumu, dziedināšanu, kādu notikumu no savas dzīves, ko piedzīvojāt Medžugorjē vai pateicoties Medžugorjei. Mēģiniet sadalīt jūsu liecību trīs daļās: jūsu dzīve pirms šī notikuma, pats notikums vai pārmaiņu/atgriešanās brīdis un jūsu dzīve pēc. Gaidām jūsu ziņas rakstiskā veidā vai video formātā (video ne garāks kā 10 min.) uz e-pastu: kmedjugorje@gmail.com

Read Previous

VATIKĀNS: ATLAIDAS PAR MIRUŠAJIEM VARĒS SAŅEMT VISU NOVEMBRI

Read Next

33 DIENU SAGATAVOŠANĀS SEVIS VELTĪŠANAI JĒZUM CAUR MARIJAS ROKĀM