LŪGŠANU TIKŠANĀS AR VIZIONĀRU IVANU 2022. GADA 20. SEPTEMBRĪ

2022. gada 20. septembrī Vīnes Sv. Stefana katedrālē notika 15. lūgšanu tikšanās par mieru. Ar savām liecībām uzstājās Čenacolo kopiena, jaunieši ar Medžugorjes pieredzi, Mary’s Meals dibinātājs Magnuss Makfarleins-Barrovs. Odesas-Simferopoles diecēzes bīskaps Ukrainas dienvidos Staņislavs Širokoradjuks runāja par lūgšanas nozīmi, īpaši tagad, kara laikā. Viņš uzsvēra, ka karš sākās nevis 2022. gada 24. februārī, bet gan 2014. gadā, un runāja par politiskajām sadursmēm starp Krieviju un Ukrainu. Viņš vairākas reizes uzsvēra, ka vissvarīgākais ir lūgties par mieru.

Savā liecībā vizionārs Ivans Dragičevičs runāja par Jaunavas Marijas dziļo mīlestību, kristīgas ģimenes nozīmi mūsdienu pasaulē un dievišķu cerību, ko mums var dot vienīgi Jēzus.

Pēc viņa liecības sekoja Rožukroņa lūgšana un parādīšanās brīdis. Tikšanās beigās Ivans dalījās savā pieredzē, tiekoties ar Dievmāti:

“Dārgie draugi, vēlos īsi raksturot šīs dienas tikšanos ar Dievmāti. Trūkst vārdu, lai aprakstītu Jaunavas Marijas skaistumu un to, ko viņa teica. Man visgrūtāk ir aprakstīt to, ar kādu mīlestību jūs mīl Dievmāte, cik stipri viņa mūs mīl un šajā mīlestībā mūs vada. Arī šodien Jaunava Marija pie mums atnāca ļoti priecīga un jautra un visus mūs uzrunāja ar savu mātišķo sveicienu: “Slava Jēzum, mani dārgie bērni!” Viņa mūs uzlūkoja un ilgi lūdzās par mums ar izstieptām rokām. Pēc tam viņa īpaši lūdzās par visiem priesteriem un bīskapu. Pēc tam Dievmāte kādu brīdi lūdzās par mieru, īpaši par mieru Ukrainā. Viņa pagriezās un lūkojās Ukrainas virzienā. Dievmāte mūs svētīja ar savu Mātes svētību un svētīja visus reliģiskos priekšmetus, ko jūs atnesāt svētīšanai. Es viņai uzticēju visus jūs: visus jūsu nodomus, vajadzības un ģimenes. Īpaši uzticēju Jūs, Jūsu Ekselence, jūsu diecēzi un vietas, kur jūs kalpojat, kā arī visus priesterus. Pēc tam Dievmāte lūdzās par visiem klātesošajiem priesteriem un par jauniem aicinājumiem. Šajā lūgšanā viņa aizgāja spoža krusta zīmē ar vārdiem: “Ejiet ar mieru, mani dārgie bērni!”

Lūgšanu tikšanās noslēdzās ar Svēto Misi, ko celebrēja kardināls Kristofs Šenborns, lūdzoties kopā ar bīskapu Staņislavu un citiem priesteriem, pēc tam sekoja Vissvētākā Sakramenta Adorācija.

Informācijas avots: gebetsaktion.at

Read Previous

GAVĒŅA REKOLEKCIJAS

Read Next

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2022. gada 25. septembrī