ZIEMASSVĒTKI MEDŽUGORJĒ

Vairāk nekā 2200 svētceļnieku no Ukrainas, pārsvarā sievietes un bērni, ieradās Medžugorjē, lai lūgtos par mieru. Tāds bija viņu svētceļojuma mērķis. Svētceļniekus pavadīja apmēram 90 priesteri. Ceļš no Ukrainas līdz Medžugorjei parasti aizņem 27 stundas. Bet tagad dažiem autobusiem uz Ukrainas robežas bija jāgaida 20-40 stundas. Viņu svētceļojums bija upuris, lai izlūgtu atvērtu siržu žēlastību, lai varētu pieņemt Miera princi.

Podbrdo kalnā, Krusta kalnā un kopīgās Liturģijas laikā izskanēja lūgšana par mieru, par Dieva mīlestības dāvanu, izlīgšanu un kara beigšanos.

Pēc viņu aizbraukšanas Medžugorji piepildīja simtiem svētceļnieku no visas pasaules, tajā skaitā arī no Slovākijas un Čehijas. Ar pateicību lūgšanā esam izdzīvojuši pagājušo gadu un sagaidījuši Jauno 2023. gadu. Kopīgas lūgšanas atjaunoti, atdzimuši caur Gandarīšanas sakramentu, Euharistijas un liecību stiprināti, mēs varējām piedzīvot to, ka miers ir iespējams tad, kad mēs nepārtraukti cenšamies nolikt Dievu mūsu dzīvē pirmajā vietā.

Dārgie draugi, no visas sirds mēs jums vēlam svētīgu Jauno gadu! Ar pateicību un atbildību dzīvosim tā, kā to mūs aicina darīt Miera Karaliene. Dzīvosim saskaņā ar Viņas vēstījumiem, ar ikdienas Rožukroņa lūgšanu, pārdomājot Evaņģēliju, ar ikmēneša grēksūdzi, bieži pieņemot Euharistiju, gavējot. Tie ir līdzekļi, ar kuru palīdzību Viņa mūs ved pie sava Dēla. Veidosim lūgšanu grupas, atjaunosim kopīgu lūgšanu ģimenēs. Kopā ar Viņu lūdzamies par mieru mūsu sirdīs, ģimenēs un visā pasaulē.

Read Previous

Vēstījums Marijai Pavlovičai-Luneti 2022. gada 25. decembrī

Read Next

KĻŪSTIET PAR JĒZUS ATSPULGU