IEVADS

Dārgie draugi!
Ielūdzam jūs piedalīties 33 dienu sagatavošanā
sevis veltīšanai svētajam Jāzepam,
kas sāksies 29. septembrī un noslēgsies 1. novembrī,
Visu svēto dienā. 

Izmantosim šo žēlastības laiku – svētā Jāzepa laiku – un izvēlēsimies iespēju kopā viņu iepazīt un piedzīvot viņa spēcīgo aizbildniecību, aizsardzību un vadību.

Šajā sarežģītajā, nenoteiktības pilnajā laikā mums tiek dots viņa dzīves piemērs, kā sākuma punkts mieram.

Māsa Lūcija dos Santos no Fatimas apzinājās šī laika nozīmīgumu, viņa rakstīja: “Pēdējā cīņa starp Kungu un sātana valstību norisināsies ģimenē un laulībā.”

Svētajam Jāzepam tika uzticētas rūpes par Jēzu un Mariju, rūpes par Svēto Ģimeni. Veltīsim sevi viņam personīgi vai darīsim to kopā savās ģimenēs, kopienās.

Veltīt sevi svētajam Jāzepam nozīmē pieņemt viņu kā savu garīgo tēvu, vēlēties līdzināties viņam un izkopt viņa tikumus. Tiem, kuri ir sevi veltījuši viņam, Jāzeps dāvā mīlestības pilnas rūpes, aizsardzību un vadību.

Mēs vairākkārt esam piedzīvojuši sevis veltīšanos Jaunavai Marijai. Veltīsim sevi svētajam Jāzepam, mums ir vajadzīga viņa garīgā tēvišķība.

Šī sagatavošanās ir veidota pēc jau pārbaudītas 33 dienu sagatavošanās metodes, kurai iedvesmu savā sirdī saņēma svētais sv. Luī Marija Griņons no Monforas.

Veltīšanās pārdomām tiks izmantots materiāls no grāmatas “Veltīšanās svētajam Jāzepam”, kuras autors ir Donalds Kelovejs MIC /Donald Calloway MIC/ (Jaunavas Marijas Bezvainīgās Ieņemšanas Kongregācija).

Lai mūs pavada Jāzepa spēcīgā aizbildniecība!

Mēs ar nepacietību gaidām šo laiku, ko pavadīsim kopā ar jums lūgšanā.

Kopiena “Marijas Gaisma”

Read Previous

ATGRIEZIETIES PIE PERSONISKāS LŪGŠANAS

Read Next

ARHIBĪSKAPS MONS. ALDO KAVALLI IERADĀS MEDŽUGORJĒ